Buna ziua...in urma cu 2 luni am fost prin cu 2 kg de canepa la mine, eram cu inca 4 prieteni si ne a prins politia.Ne au dus la sectie am dat niste declaratii dupa care ne au lasat sa plecam.Dupa 3 sapt am primit citatie acasa in calitate de faptuitor sa ma prezint la politia din municipiu.Am fost la politie am dat niste declaratii spunand adevarul exact cum a fost, de unde am luat etc.Dupa alte 2 saptamani am primit din nou citatie in calitate de invinuit sa ma prezint la tribunal.Sunt cam speriat, este prima abatere nu am mai avut antecedente.Imi puteti spune cam ce s ar putea intampla? Va multumesc!
Avand in vedere statutul materiei prime cu care ati fost depistat,canepa este inrudita cu marijuana,din ea se extrage canabisul care este produs interzis prin lege,s-a dispus dosar de cercetare penala pentru detinere substante interzise
In situatia dvs se impune sa contactati aparator ,care sa coroboreze faptele cu probele,sa va reprezinte si sa va apere interesele cat mai in favoarea dvs
Daca canepa contine THC in limitele legale din tabele, va veti face vinovat, in cel mai fericit caz, de detinere in vederea consumului. Daca sunt si alti baieti pe filiera, e vorba de trafic si treaba se complica...
In situatia mentionata se impune ca in perioada cercetarilor,interesele sa va fie reprezentate de persoana specializata in domeniu,care poate diminua consecintele faptei pentru care sunteti cercetat
Daca nu va angajati avocat eu cred ca veti ajunge la inchisoare.
Nu inteleg cum de nu sunteti arestat.Cntitatea este suficient de mare cat sa fiti arestat cca10 - 12 luni...si sa fiti judecat apoi in stare de libertate dupa mari eforturi ale avocatului...
Asa ceva ca in cazul dvs. nu am mai auzit.
Daca sunteti liber dupa ce ati avut in posesie 2 kg se poate spune ca...cineva acolo sus va iubeste...
Sau era canepa simpla si sunteti nevinovat...:giggle: