avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... posesie de droguri de risc in vederea consumului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

posesie de droguri de risc in vederea consumului

Am fost trimis in judecata pentru"posesie de droguri de risc in vederea consumului", dupa ce la o perchezitie la domiciliu au gasit cantitatea de 0,29 grame de substanta care in urma analizei DIICOT a rezultat ca substanta continea THC, eu la procuratura am recunoscut ca substanta gasita era a mea pt consum propriu dar, eu credeam k sunt etnobotanice.As dori sa jtiu daca am nevoie de un avocat la proces,daca o caracterizare din partea unui profesor de la facultate ar ajuta si la ce pedeapsa ar trebui sa ma astept,avand in vedere faptul k eu am recunoscut fapta? multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:54, 1 Iulie 2013
Probabil ca aveati nevoie de avocat mai de demult si nu mai ajungeati in judecata.Am avut clienti cu cantitati mai mari si nu au patit nimic pentru ca nu au fost trimisi in judecata.
Riscati sa ajungeti la inchisoare acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plante cannabis Undine Undine Buna ziua, as avea nevoie de sfatul unui avocat in urmatoarea problema - in casa mea au fost gasite in urma unei perchezitii cateva plante de cannanbis. ... (vezi toată discuția)
Posesie droguri de mare risc pentru consum propriu just2015 just2015 Buna ziua! In urma cu cateva zile, la o perchezitie in masina personala a unui prieten a fost gasit acesta si inca 2 amici cu droguri asupra lor. Amicul meu ... (vezi toată discuția)
Introducerea de droguri de risc in tara sorina dobrican sorina dobrican daca ma poate ajuta cineva ,masura arestari inculpatului se poate face numai in baza declaratiei coinculpatului si a unui invinuit in faza de urmarire ... (vezi toată discuția)