avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... introducerea de droguri de risc in tara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

introducerea de droguri de risc in tara

daca ma poate ajuta cineva ,masura arestari inculpatului se poate face numai in baza declaratiei coinculpatului si a unui invinuit in faza de urmarire penala.,fara o proba materiala .va multumesc
DA.Cu precadere daca exista posibilitatea de sustragere , de ingreunare a actului justitiar , de a comite noi infractiuni .
doresc sa mentionez ca este vorba de fiul meu care este acuzat de introducere de droguri de risc in tara si trafic droguri.este arestat de 5 luni .mentionez ca nu sa sustras urmariri penale ,doar nu era in tara in momentul cind sa pus in miscare actiunea penala inpotriva lui.a fost citat telefonic de catre procuror in strainatate si i sa adus la cunostinta de actiunea inceputa inpotriva lui.in acel moment am angajat avocat care sa prezentat pentru al reprezenta.la o saptamina dupa aceasta a venit in tara si a tot fost prezentat tribunalului pentru arestare fara a fi audiat.a fost audiat ulterior si nu si-a recunoscut faptele de care era acuzat.mentionez ca in acest dosar este vorba de 6 inculpati.,care nici ei la prima declaratie nu au recunoscut in totalitate faptele care le-au facut.
E foarte probabil sa existe probe intrucat altfel judecatorul nu cred ca ar fi putut admite propunerea de arestare preventiva.
Pot exista inregistrari ale convorbirilor telefonice, vanzari supravegheate prin colaboratori, declaratii coinculpati,etc.
Mai mult nu va putem spune intrucat trebuie analizat in concret dosarul cauzei.

avocat Claudiu Lascoschi
mentionez ca nu exista nici o inregistrare a convorbirilor telefonice,nici vinzari spre colaboratori decit declaratiile coinculpatilor (2 la numar din 6 coinculpati).la fiecare termen de prelungire sa invocat motivul
existenta indiicilor temeinice.,dar o proba materiala nu exista.va multumesc
Daca ne-ati expune motivarea instantei atunci cand s-a emis mandatul de arestare preventiva ar fi mai usor sa intelegem.
Instanta trebuie sa se fi bazat pe ceva.
Indiciile la randul lor trebuie sa aiba ceva la baza.Nu se poate emite mandat fara sa existe nimic concludent.
Se poate sa fi fost luat si arestat aiurea dar judecatorii sunt destul de atenti cat sa nu greseasca.

Procurorii nu mai pot emite mandate de arestare tocmai pentru ca nu erau impartiali.
Daca exista doar doua declaratii si nimic altceva poate ca ar trebui schimbat avocatul intrucat e cam dubios sa fie arestat.Dar spun aceasta in raport de ceea ce sustineti dvs.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Introducerea de droguri de risc in tara sorina dobrican sorina dobrican daca ma poate ajuta cineva ,masura arestari inculpatului se poate face numai in baza declaratiei coinculpatului si a unui invinuit in faza de urmarire ... (vezi toată discuția)
Consum/trafic de droguri vlady_alive vlady_alive ce parere aveti despre arestarea unui tanar de 19 ani care a fumat cu prietenii la chefuri cate o tigara-doua de hasis..(fara a le cere vreun ban in ... (vezi toată discuția)
Prelungirea mãsurii arestãrii preventive Corina Capotã Corina Capotã Credeţi că se justifică prelungirea măsurii arestării preventive numai pentru gravitatea faptei săvârşite de inculpat, gravitate care este ... (vezi toată discuția)