avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Daca venitul meu este de 400 lei sunt nevoit sa platesc cheltuieli de judecata?Sau sunt scutit ca am venit mic?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 20:42, 15 Noiembrie 2010
-in instanta pt a fi scutita de plata taxelor de timbru trebuie sa faceti cerere de ajutor public judiciar in acest sens!
-la notariat nu se tine cont de venituri
Trebuie sa solicitati instantei scutirea de la plata cheltuielilor de judecata, altfel, din oficiu nu va scuteste nimeni de nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate fi scutit un pensionar de la plata taxei de timbru intr-un dosar civil victorn victorn va rog daca se poate sa-mi spuneti dispozitia legala in baza careia un pensionar cu o pensie de 40 lei poate fii scutit de plata taxei de timbru care este de 5 ... (vezi toată discuția)
Proprietate cu cota in diviza-cum poti iesi fara acordul partilor Petrescucr@gmail.com Petrescucr@gmail.com Am mostenit un teren si o casa ,impreuna cu alte rude (in numar de 6). Care este procedura sa separ cota in diviza de ceilalti ,cat ar costa? Ma refer la ... (vezi toată discuția)
Plata taxei judiciare de timbru loredana69 loredana69 am facut recurs la o hatarare judecatoreasca intr un proces de stabilire a succesiunii unde sunt si eu si fratele meu in calitate de parati iar in calitate de ... (vezi toată discuția)