avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pot afla de undeva daca o persoana a parasit tara?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pot afla de undeva daca o persoana a parasit tara?

pot afla la politia din orasul meu dak cineva a iesit din tara?exista vreo evidenta undeva?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:13, 16 Noiembrie 2010
Nu, chiar nu exista nici o evidenta cu cine iese din tara, poate cu cei care intra si nici un caz UE.
Nu exista nicio posibilitate legala pentru a obtine astfel de relatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista ordin de restrictie? catalina1234 catalina1234 fostul meu prieten ma tot hartuiste. vine la mine acasa intra in curte cu tot felul de pretexte azi chiar a intrat peste mine in casa mama lui. Am sunat la ... (vezi toată discuția)
Procura pt a iesi din tara cu minorii trebuie tradusa? simona86s simona86s buna ziua,procura pt scoaterea copilului din tara trebuie tradusa si legalizata pt a fi prezentata si la intrarea sau iesirea din alta tara(in cazul nostru ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unui certificatde casatorie strain iacob_raluca iacob_raluca m-am casatorit cu un cetatean pakistanez in GRECIA la Ambasada Pakistanului in decembrie, de la Ambasada Romaniei m-au indrumat sa vin in RO si sa ... (vezi toată discuția)