avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... credite neplatite
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

credite neplatite

Buna ziua!Sotul meu a facut niste credite fara ca eu sa stiu si pe care nu le-a mai platit. Acum banca trebuie sa isi recupereze banii iar eu ar trebui sa devin girantul sotului meu. pentru ca el nu are nici un venit . Avem o casa impreuna si imi dau seama ca ne vor executa. Pentru ca eu am un salariu minim si un copil in intretinere nu pot sa ma angajez sa platesc rata.Pe numele meu am si eu un credit la care sunt cu ratele la zi. Nesemnand ca girant pentru sotul meu ce pot face sa nu raman pe drumuri, fara bani si cu un copil mic?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:51, 16 Noiembrie 2010
daca nu sunteti girantul sau coplatitor cu sotul dvs la creditele lui, nu va poate obliga cineva sa semnati acte aditionale sa va obligati la plata, nu dvs raspundeti pt creditele lui.
din pacate, dupa ce executorul constata ca sotul nu are venituri proprii sau bunuri proprii, se va indrepta pt a executa partea sotului din bunurile comune. astfel poate cere partajul acestor bunuri
daca datoria nu e cumva prescrisa si doriti sa salvati casa, trebuie sa gasiti o posibilitate de a plati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: partaj apartament cumparat cu credit ipotecar d-r d-r Creditul ipotecar a fost achizitionat doar pe baza veniturilor fostului sot ,el fiind titularul creditului . Ce obligatii are fosta sotie la executarea ... (vezi toată discuția)
Proprirea pe salariu,cumularea datoriei luminita951 luminita951 buna ziua.am un credit la care am rate restante.la aceeasi banca are si soacra mea credit si are si ea rate restante.doamnele de la banca spun ca pot cumula ... (vezi toată discuția)
Vreaau sa renunt sa fiu coplatitor viojunior viojunior sint coplatitor intr un credit imobiliar si vreau sa renunt pt a imi lua casa prin Prima casa....numai ca nu reusesc sa \"ies\" din acest contract...imi poate ... (vezi toată discuția)