avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... se poate recupera taxa auto in sibiu?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

se poate recupera taxa auto in sibiu?

as dori sa stiu daca se poate recupera taxa auto in jud. sibiu
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Dana Maxim , Mediator 20:45, 16 Noiembrie 2010
In ce perioada ati platit taxa auto? Efectuati procedura prealabila , adresandu-va cu o cerere de restituire a taxei achitate, catre Administratia Finantelor Publice, iar dupa ce primiti avizul nefavorabil , introduceti actiune in contencios administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare dingofl dingofl as dori sa stiu ce sanse am sa-mi recuperez taxa de poluare platita in oct 2008 am facut o cerere in acest sens catre finante si astept raspuns. daca va fi ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare fabi_arina fabi_arina Am platit taxa de poluare in august 2010 in Constanta. Cand si cum recuperez banii? (vezi toată discuția)
Recuperare taxa ContSters42601 ContSters42601 Avind in vedere noua decizia a curtii europene de justitie ,taxa de mediu platita in 2012 trebuie recuperata tot in instanta?Mai este necesara acea plingere ... (vezi toată discuția)