avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sfat.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sfat.

In speta, reclamantul ca masura preventiva si de conservare face instantei o cerere de insituire a sechestrului asigurator asupra bunurilor debitorului pentru preintampinarea instrainarii lor.In acest sens instanta se pronunta si incuvinteaza sechestrul prin incheiere. Inainte de finalizarea procesului, cu toate ca avea instituit sechestru asigurator, acesta dispune de bunurile sale. La ce actiune e indreptatit reclamantul spre asi indestula creanta care va deveni certa si exigibila la finele procesului.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:04, 17 Noiembrie 2010
Ar putea promova o actiune in anularea instrainarii bunurilor sechestrate care tinde sa le readuca in patrimoniul debitorului sau
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurator eye eye Am o actiune in instanta privind revocarea unui contract de vanzare-cumparare a unui bun al debitorului. Pot solicita aplicarea unui sechestru ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator calinionut calinionut Speta pe care doresc sa o prezint aici si cu privire la care sper ca voi primi ceva sfaturi se refera la o actiune in pretentii nascute in urma unui pretins ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta: ... Lumyna Lumyna Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta: - am castigat un proces civil si am o hotarare definitiva impotriva unui vecin. Instanta a ... (vezi toată discuția)