avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire de la jumatate de norma la norma intreaga
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire de la jumatate de norma la norma intreaga

Am un angajat care este pensionat pe caz de boala (grad III) si lucreaza o jumatate de norma. Ca s-o incadrez pe norma intreaga am nevoie de decizia de depensionare, sau e problema ei?
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 09:23, 17 Noiembrie 2010
Este si obligatia dv. in a respecta legea. Angajarea o faceti in baza unor documente personale printre care si cele care atesta calitatea de pensionar si dreptul de a fi angajat.
Decizie de depensionare
Daca o angajati cu norma intreaga, fara a fi depensionata, va fi depistata de catre casa de pensii si va returna pensia pe perioada cant lucreaza cu 8 ore

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca ROXYBO ROXYBO Buna ziua, am o nelamurire legata de un angajat. La controlul anual la medicina muncii nu a primit avizul , a fost in concedii medicale apoi dupa 90 de zile a ... (vezi toată discuția)
Solicitare rambursare pensie de invaliditate gradul iii Sergiu Madalin Sergiu Madalin Buna ziua, Tatalui meu, avand varsta de 60 ani, incadrat ca pensionar pe caz de boala cu gradul III de invaliditate, i s-a solicitat rambursarea integrala a ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate si salariu steliandragoi steliandragoi Bun gasit, Avem o speta: O persoana incadrata in gradul 3 de invaliditate avand drept de munca jumatate de norma se angajeaza cu norma intreaga. ... (vezi toată discuția)