avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita prin poprire si transfer de creante ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita prin poprire si transfer de creante catre o firma recuperatoare

Am avut o descoperire pe card la Uni Credit Tiriac in 2003(conf contract) pt care am platit acea dobanda lunara, pana la un moment dat.M-am trezit in 2009 cu salariul mai mic cu vreo 400 RON. Am sunat la contabilitate si mi-au zis ca am poprire pt. neplata datoriilor catre banca. Am rugat sa-mi trimita si mie ceva sa stiu despre ce e vorba. Deci eu nu am primit pana la momentul acela nici o instiintare, absolut nimic. Ok, am acceptat sa platesc asa! Acum , dupa 1 an si 10 luni, primesc o hartie precum ca banca a cesionat creanta catre o firma recuperatoare si ca mi s-a ridicat poprirea. Problema este urmatoarea: in 2008 aveam suma de 9041 lei, am platit 8000 lei si am primit hartie de la firma de recuperare cu suma de 6500 lei. Mi se pare foarte mare aceasta suma!
Ei spun ca s-au acumulat dobanzi si penalitati....Cum trebuie sa procedez in acest caz?

Alte discuții în legătură

Dobanda la firmele de recuperare apop77 apop77 am avut un credit la X banca din 2005,de 14 400 lei,facut pentru altcineva,dar pe numele meu,respectiva nu a platit decat vreo 8 rate,in 2008,am primit acasa ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa fac o contestatie costelstanescu costelstanescu BUNA ZIUA Ma numesc Stanescu Costel din Ploiesti Am facut un credit in 2007 de 4400,00 lei la Unicredit Tiriac Am platit jumate din credit, adica 2200,00 ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta, refuz detalii despre cesiunea creditului si calculul sumei pretinse LRO LRO Buna ziua, Prin 2005 am contractat la o banca o descoperire de card in jur de 2.100 lei. Sumele descoperite au fost achitate cu regularitate pana in anul ... (vezi toată discuția)