avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort si partaj pentru bunuri comune sub sechestru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort si partaj pentru bunuri comune sub sechestru asigurator penal

Pe scurt, sotul meu este cercetat penal in stare de arest preventiv pentru savarsirea unor infractiuni. Dupa depunerea actiunii mele de divort s-a aplicat secehestru asigurator penal asupra tuturor bunurilor inculpatului,(desi sunt bunuri comune dobandite in timpul casatoriei).
Desfacerea casatoriei am solicitat-o prin acord, sotul neimpotrivindu-se hotararii mele , fiind dispus sa-mi cedeze totalitatea bunurilor comune.
Intrebarile mele sunt :
1. este posibil partajul prin intelegere in aceasta situatie, cand s-a aplicat sechestru asigurator?
2. in situatii comune, fara existenta acestui sechestru, sotul poate renunta de buna-voie la toate bunurile in favoarea mea? instanta permite acest lucru?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: livs , utilizator 11:28, 18 Noiembrie 2010
heloo?nu poate nimeni sa ma sfatuiasca?:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proxenetism amintrebari amintrebari BUNA ZIUA.PRACTIC PROSTITUTIA IN ALTA TARA UNDE ESTE LEGAL SI PLATESC LA STAT.DE PE URMA ACESTEIE AM CUMPARAT MAI MULTE BUNURI PE NUMELE SOTULUI MEU.ACUM TOATE ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine arestarea preventiva pentru inselaciune? florindbro florindbro Cum se poate obtine arestarea preventiva in cazul unui inculpat cercetat pentru inselaciune? Inselaciunea este pentru un autoturism in valoare de 50000 euro. ... (vezi toată discuția)
Sechestru hotarare definitiva - procedura vdeny vdeny Buna seara, In noiembrie 2013, sotul a fost arestat pentru evaziune fiscala.In acest dosar exista si un prejudiciu la comun cu alti inculpati pentru o suma ... (vezi toată discuția)