avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit pe venitul din chirie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit pe venitul din chirie

sunt pensionar. am inchiriat o camera din 2005 cu contract inregistrat la fisc, pentru care nu am platit cass. mentionez ca sotia nu a fost asigurata pe toata perioada 2005-2010. pensia mea depaseste valoarea chiriei incasate. sunt obligat in aceste conditii sa platesc cass?

Alte discuții în legătură

Plata cass pentru inchiriere spatiu sarar sarar Buna ziua Inpreuna cu sotia detinem un spatiu pe care l-am inchiriat in anul 2007. In anul 2007 am fost salariat iar din 2008 pana in prezent sunt ... (vezi toată discuția)
Cass din pensie, indemnizatie de handicap si venituri din chirii GABI2011 GABI2011 Uu pensionar cu pensia de 1200 lei care are venituri din chirii pe anul 2007-2011 trebuie sa plateasca CASS. Mentionez ca pensionarul este persoana cu handicap ... (vezi toată discuția)
Solicitare cnas plata asigurari sociale pentru o pensionara care a inchiriat un apartament catre un tert only4cata@yahoo.com only4cata@yahoo.com Am si eu doua intrebari: 1. mama mea (72 de ani, pensionara) a avut in posesie un apartament in perioada 2003-2010. Acesta a fost inchiriat oficial in ... (vezi toată discuția)