avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan. Dosar penal?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan. Dosar penal?

Salut! In aceasta dimineata un prieten a fost oprit de politie, bause o bere-doua, rezultatul alcooltestului fiind de 0,44g/l in aerul expirat, a fost dus la spital unde i s-au luat probe biologice. Credeti ca rezultatul va fi peste 0,8 g/L in sange? I se va face dosar penal? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 06:32, 18 Noiembrie 2010
in singe, alcoolemia, de obicei, se dubleaza. pentru dosarul penal... studiati dispozitiile Codului Rutier... conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice se pedepseste cu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am următoarea problema. soțul meu a fost oprit în ... Roxyyy28 Roxyyy28 Buna ziua. Am următoarea problema. Soțul meu a fost oprit în trafic și gasit cu o alcoolemie de 0,86 ,% alcool pur în aerul expirat. La probele de sânge ... (vezi toată discuția)
Este bine sa cer recalcularea alcoolemiei? eu45ani eu45ani am fost depistat cu aparatul etilotest cu o alcoolemie de 061 in aerul expirat,ce urmari poate avea acesta fapta si daca e bine sa cer recalcularea,multumesc (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,43 - consecinte Snoop88 Snoop88 Buna, am fost oprit de politia rutiera,in aerul mi sa aratat alcoolemie de 0,43 mg/l am dat si sange, inca astept rezultatul,am consumat aproape 7 beri, si ... (vezi toată discuția)