avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare transpaleta manuala hidraulica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare transpaleta manuala hidraulica

Buna seara,

Spuneti-mi va rog daca gresesc, am considerat ca transpaleta manuala hidraulica este un utilaj, o pot inregistra in contul 2131 "echipamente tehnologice - masini, utilaje si instalatii de lucru" si sa o incadrez in grupa 2.3. cod de clasificare 2.3.6.8. "alte utilaje, instalatii si echipamente de transportat si de ridicat, neregasite in cadrul clasei 2.3.6." ?
Sau, trebuie sa inregistrez in contul 2133 "mijloace de transport" ? Acolo am inregistrat si motostivuitorul.

Multumesc,
Maria
Cel mai recent răspuns: mari.a , utilizator 21:14, 22 Februarie 2008
Am omis sa va intreb: de la ce data din 2007 s-a modificat limita pentru mjloace fixe? In 09 martie era deja 1800?

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medic de familie- cheltuieli deductibile (cum?) m2008 m2008 Sunt medic de familie (profesie liberala) si am un cabinet medical individual. Imi conduc contabilitatea (in partida simpla) singura! Am cateva probleme: 1. ... (vezi toată discuția)
Profit reinvestit bulzanv bulzanv va rog sa ma lamuriti si pe mine referitor la acesta scutire de profit,la ce avem scutire daca cumparam liesing mijloc de transport (tiruri si remorci pt ... (vezi toată discuția)
Clasificare mijloc fix tatiana1 tatiana1 Am achizitionat un sonar necesar masuratorilor batimetrice si caut de o ora in catalogul privind clasificarea si duratele normale de functionare a mijloacelor ... (vezi toată discuția)