avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune - audiere parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune - audiere parchet

am cumparat un imobil de la o societate comerciala pe pers fizica accea societate avea 2 asociati la care unu dintr ei era cetatean strain acel cetatean a facut o procura pe o alta pers care ia dat drepturi depline la un moment dat acel cetatean strain face plingere la dicoot sii spune ca a fost inselat de pers care ia facut procura sii de acel asociat careavea 60/ din actiunile firme eu ca sii cumparator primesc o adresa de la dicoot ca se disjungerea sii declinarea in potriva mea sii a sotului dar sii in potriva celelalte pers parchetul de pe linga curtea de apel sub asp sav si ped de atr 215c pen atr 214c art 266 sii art 277 din legea nr 31/1990
va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns daca procurorul a procedat bine sii la curtea de apel oare va fii citata de procuror sa fiu audiata de judecator va fii un proces sau se termina pe loc cand voi fii audiata astept raspuns f urgent va multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:44, 19 Noiembrie 2010
Dcvs.sunteti un cumparator de buna credinta si actul dvs., nu va fi anulat . Procesul penal nu se va termina curand poate dura ani de zile ,Puteti vinde la randul dvs. unei alte persoane torul este sa dovediti ca nu aveti cunostinta despre savarsirea vreunei infractiuni privind acel imobil . Angajati un avocat. Merita.
Ioana Cazacu
Dosarul a fost declinat in mod corect la Parchetul de pe langa
Curtea de Apel in mod corect, pentru ca facand plangere si impotriva
notarului competenta revenea acestuia pachet.
Dosarul poate dura mai mult sau mai putin in fucntie de probele
ce se vor adminsitra si de actele procedurale ce trebuie efectuate.
Pai declinarea de competenta va surprinde?? Nu stiati ca aveati dosar penal la DIICOT? Incadrarea este foarte urata, din pacate! Din anumite considerente cauza a fost data spre continuarea cercetarilor de procurorii de la curtea de apel. Este cumva un dosar mai mare... in care sunt implicate persoane care pot atrage competenta parchetului de la curtea de apel??
Eu va sfatuiesc sa consultati unavocat daca nu aveti unul angajat.

Av. Claudiu Sorin Feteanu
va multumesc ptr raspuns dar am omis sa va spun ca unul din asociati era cumnatul meu dar in acest caz a vor fii cercetati sii sora mea sii nepotii mei va multumesc
va rog sa ma scuzati dar la parchet ce inseamna voi fii audiata numai de procuror sau va fii ca la tribunal va multumesc

Alte discuții în legătură

Parchetul de pe langa curtea de apel? oltul oltul exista si parchet de pe langa curtea de apel? care este diferenta intre parchetul de pe langa curtea de apel si parchet de pe langa judecatorie? am primit o ... (vezi toată discuția)
Procedura dosar penal Nina1 Nina1 Buna ziua. Am formulat plangere penala pentru infractiuni de fals si uz de fals la Parchetul de pe langa Judecatorie.Plangerea penala a fost inaintata Politiei ... (vezi toată discuția)
Declinare de competenta Just-drept Just-drept Daca intr-un dosar penal, judecatorul de la instanta unei judecatorii considera ca nu este de competenta judecatoriei sa judece cazul din dosar, si apoi il ... (vezi toată discuția)