avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

eu astept dar masina este in parcare si pe cand va veni hotararea poate banii de taxa auto v a trebui sa i investesc in masina si atunci nu am facut nimic
Gresala a fost ca avocatul nu mi a zis ca am nevoie de o ordonanta prezidentiala pentru a scoate numere rosii iar eu cand am aflat este prea tarziu pentru ca acum sa deschid iar proces dureaza

Alte discuții în legătură

Probleme masina second hand lilianabre lilianabre buna ziua.va spun de la inceput ca sunt constienta ca am gresit , asa ca va rog sa nu va consumati energia certandu-ma si va rog sa incercati sa ma ajutati. ... (vezi toată discuția)
Doresc sa-mi mai scot numere rosii provizorii pana la finalizarea procesului.cum este posibil? Lucian_SJ Lucian_SJ In ianuarie 2010 mi-am cumparat o masina din Germania,am tot taraganat cu mersul la avocat pt.a da in instanta ca sa nu platesc taxa de inmatriculare si acum a ... (vezi toată discuția)
Poti sa iei nr provizorii cat timp esti in proces? coman.dragos coman.dragos Buna ziua! Dupa mult timp de stat cu masina pe dreapta, din cauza ca nu imi permit sa platesc taxa de poluare care este in valoare de 1750 de euro la o masina ... (vezi toată discuția)