avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Doresc sa-mi mai scot numere rosii provizorii pana la ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Doresc sa-mi mai scot numere rosii provizorii pana la finalizarea procesului.Cum este posibil?

In ianuarie 2010 mi-am cumparat o masina din Germania,am tot taraganat cu mersul la avocat pt.a da in instanta ca sa nu platesc taxa de inmatriculare si acum a sosit clipa sa nu mai pot circula cu masina deoarece am scos 3 randuri(perechi)de numere rosii provizorii.Intrebarea mea este daca mai este vreo cale legala(portita)prin care sa mai pot scoate nr.rosii pana la finalizarea procesului,sau trebuie sa imi aduc numere din Germania care costa cca. 120 Euro/luna si am inteles ca numai un rand imi mai pot aduce cu toate ca am TUV valabil in Germania pana in 2011 ????
Multumesc anticipat si astept un raspuns de la cineva care m-ar putea elucida ...
Cel mai recent răspuns: coman.dragos , utilizator 10:25, 12 Iulie 2010
si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine ... . Mi se pare imposibil sa stau cu masina in parcare atat timp cat sunt cu ei in proces , daca procesul dureaza 2 ani eu stau cu masina in parcare ?! pai dupa 2 ani nu mai alegi nimic din ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto masina germania AdrianMe AdrianMe Buna ziua, Va rog sa ma ajutati... Am cumparat o masina cu numere ,, toll ,, (parca asa ii spuneau la nr provizorii de Germania pe o luna).. Am scos 3 ... (vezi toată discuția)
Numere rosii pe perioada procesului de taxa auto vasis2 vasis2 Buna ziua, As dori sa stiu daca exista posibilitatea legala ca pe toata perioada solutionarii unei actiuni de recuperare a taxei auto, de la depunerea ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto jacquelline jacquelline Am urmatoarea problema: am obtinut 2 randuri de nr. rosii pentru un autoturism recent achizitionat, fiindu-mi necesare pentru a ajunge sa-mi fac RAR-ul. Nu as ... (vezi toată discuția)