avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare Auto Masina Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare Auto Masina Germania

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati... Am cumparat o masina cu numere ,, toll ,, (parca asa ii spuneau la nr provizorii de Germania pe o luna).. Am scos 3 randuri de numere rosii si acum urmeaza sa o inmatriculez definitiv, am rezolvat cu toate actele,mai am doar timbrul de mediu de platit si nu stiu daca sa o fac sau nu pentru ca am auzit ca o sa am probleme la inmatriculare din urmatoarea cauza :

In actele de germania, pe brief mare figureaza 2 proprietari : germanul si romanul de la care am luat eu masina si pe cel mic doar romanul.. Si la sfatul lui am facut un contract de v-c intre mine si primul proprietar ( adica germanul ) si la notar o declaratie data de mine prin care declar cum ca :,,l-am delegat pe roman sa imi aduca masina din Germania ,, . Mentionez ca pana acum nu am avut probleme,adica cele trei seturi de nr rosii au fost scoase pe numele meu ( fara probleme ) , fisa de inmatriculare a fost vizata ( din nou fara probleme )..mai trebuie doar timbrul platit .

Vreau sa stiu daca masina poate fi inmatriculata in conditiile acestea pentru a platii timbrul si a rezolva odata ....

ps: am auzit cum ca mi-ar trebui fiscalul romanului ( ceea ce eu nu o sa vad in viata mea... ) Sper doar sa nu fie asa

Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Obtinere certificat inmatriculare fara certificat fiscal escurf escurf Buna ziua, am in autovehicul,inmatriculat in 2013,timbrul de medium platit,anul Avesta am schimbat caroseria,am facut demersurile legale la Registrul auto,am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto din germania pay pay Buna seara, Am achizitionat in 07.12.2013 o autoutilitara adusa cu 2 zile inainte din Germania. Pe brief-ul German al masinii apare proprietar un autohaus, ... (vezi toată discuția)
Eliberare placute provizorii cu certificat grefa ghalex95 ghalex95 Am un BMW. Masina a fost inmatriculata pe BG, actele mi-au expirat si am facut urmatoarele demersuri: -am trimis o cerere la DRPCIV pentru a inmatricula ... (vezi toată discuția)