avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Eliberare placute provizorii cu certificat grefa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Eliberare placute provizorii cu certificat grefa

Am un BMW.

Masina a fost inmatriculata pe BG, actele mi-au expirat si am facut urmatoarele demersuri:

-am trimis o cerere la DRPCIV pentru a inmatricula auto BMW 330ci fara plata timbrului de mediu la care am primit raspuns negativ

-am formulat o cerere in judecata atacand acea scrisoare de la DRPCIV la Tribunalul Bucuresti

-am scos certificat de grefa de la Tribunalul Bucuresti

Astazi m-am dus la DRPCIV la ghiseul pt numere provizorii cu toate actele si certificatul de grefa cerand numere provizorii specificand exact ca am proces si masina se va devaloriza daca sta.Nu mi-au primit actele, si am primit replica "doar o hotarare judecatoareasca va poate da, nu un certificat de grefa".

La informatii am intrebat inainte si mi s-a zis ca se poate, dar degeaba.

Am fost indrumat la cineva "mai sus" de "cunostinta unei cunostinte" si mi s-a zis ca nu se pot lua numere rosii peste cele 3 seturi deja scoase si el nu a auzit de asa ceva.

Eu auzisem sigur ca se poate.

Ce ma indrumati sa fac?
Eu am proces pe 24 aprilie, dar pana atunci am nevoie de masina.
Avocatul meu e putin "strain" de inmatricularea directa fara taxa si inmatricularea provizorie si de aceea va cer ajutorul. Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2014
ghalex95, utilizator

Alte discuții în legătură

Problema inmatriculare auto olanda ADR1AN0 ADR1AN0 Am achizitionat o masina , toate bune si frumoase, fac rar-ul, platesc taxa tot absolut.Ajung la ghiseul de inmatriculari auto si imi spune ceva de genul ca ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto mariusyka12 mariusyka12 am cumparat o masina inmatriculata in romania dar din alt judet. intrebarea mea este in momentul cand o radiez am dreptul la numere provizori daca fac radierea ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii pe baza certificatului de grefa lezu_12 lezu_12 buna seara,daca am initiat in instanta inmatricularea masinii fara a plati timbrul de mediu pot sa mai beneficiez de numere provizorii numai pe baza ... (vezi toată discuția)