Masina a fost inmatriculata pe BG, actele mi-au expirat si am facut urmatoarele demersuri:
-am trimis o cerere la DRPCIV pentru a inmatricula auto BMW 330ci fara plata timbrului de mediu la care am primit raspuns negativ
-am formulat o cerere in judecata atacand acea scrisoare de la DRPCIV la Tribunalul Bucuresti
-am scos certificat de grefa de la Tribunalul Bucuresti
Astazi m-am dus la DRPCIV la ghiseul pt numere provizorii cu toate actele si certificatul de grefa cerand numere provizorii specificand exact ca am proces si masina se va devaloriza daca sta.Nu mi-au primit actele, si am primit replica "doar o hotarare judecatoareasca va poate da, nu un certificat de grefa".
La informatii am intrebat inainte si mi s-a zis ca se poate, dar degeaba.
Am fost indrumat la cineva "mai sus" de "cunostinta unei cunostinte" si mi s-a zis ca nu se pot lua numere rosii peste cele 3 seturi deja scoase si el nu a auzit de asa ceva.
Eu auzisem sigur ca se poate.
Ce ma indrumati sa fac?
Eu am proces pe 24 aprilie, dar pana atunci am nevoie de masina.
Avocatul meu e putin "strain" de inmatricularea directa fara taxa si inmatricularea provizorie si de aceea va cer ajutorul. Va multumesc anticipat.
Inmatriculare auto
mariusyka12
am cumparat o masina inmatriculata in romania dar din alt judet. intrebarea mea este in momentul cand o radiez am dreptul la numere provizori daca fac radierea ... (vezi toată discuția)