avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Problema inmatriculare auto OLANDA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Problema inmatriculare auto OLANDA

Am achizitionat o masina , toate bune si frumoase, fac rar-ul, platesc taxa tot absolut.Ajung la ghiseul de inmatriculari auto si imi spune ceva de genul ca nu le corespunde seria certificatului de inmatriculare de pe olanda cu ce au ei in sistem, si ca imi vor trimite actele la verificat la Bucuresti si pana atunci trebuie sa astept.
Adica scot numere rosii pana cand vor primi si ei un raspuns.(oricum nu se omoara se rezolve problema, ca nu au nici un interes)
Ma poate ajuta cineva cu o parere? Se poate da in judecata(am toate actele cu dovada platii tuturor numerelor rosii) se poate face ceva?
La urma urmei mi am zis ca o inmatriculez in bulgaria dar actele stau la ei pana vine raspunsul.
Cel mai recent răspuns: claudiu.gabriel , utilizator 15:29, 20 Ianuarie 2020
Nu are legatura toate actele cu dovada platii tuturor numerelor rosii si eventualele neclaritati vis-a-vis de documentele initiale ale vehiculului
Asteptati raspunsul serviciului de evidenta auto
Va revine obligatia sa asteptati termenul de solutionat ,respectiv activitatea birocratica care implica corespondenta intre serviciile celor 2 tari ,verificari,timp faptic verificat , redactat si comunicat documente in Olanda
Ok si eu scot acum 1 an de zile sau 2 ani numere rosii ?
Si mai este o problema.. Suntem singurul judet cu astfel de probleme care se rezolva in descurs a mai mult de 1 an de asteptare.
ADR1AN0 a scris:

Suntem singurul judet cu astfel de probleme care se rezolva in descurs a mai mult de 1 an de asteptare.

Sunteti in eroare !
Au existat spete identice care au necesitat cate 8 ani pentru solutionare !
pai practic este un ABUZ eu cu masina mea platit toate taxele , facut identificarea la RAR sa nu pot iesi din tara cu ea? cum vine treaba asta? trebuie sa existe un termen legal de rezolvare.

Va rog un avocat sa imi poata spune cum pot rezolva?

Alte discuții în legătură

Problema masina de italia, nu se poate inmatricula Eugen1234 Eugen1234 Buna ziua! Am si eu o problema cu o masina de provenienta Italia. Am cumparat o masina in 2020 din Arad de la o doamna (detin copia de buletin a acesteia), ... (vezi toată discuția)
Eliberare placute provizorii cu certificat grefa ghalex95 ghalex95 Am un BMW. Masina a fost inmatriculata pe BG, actele mi-au expirat si am facut urmatoarele demersuri: -am trimis o cerere la DRPCIV pentru a inmatricula ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am achiziționat o mașină recent, aceasta fiind ... raduandreea18 raduandreea18 Bună ziua. Am achiziționat o mașină recent, aceasta fiind înmatriculată în Olanda. Am mers să scot numere roșii și mașina apare în sistemul ... (vezi toată discuția)