avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Am achiziționat o mașină recent, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Am achiziționat o mașină recent, aceasta fiind ...

Bună ziua.

Am achiziționat o mașină recent, aceasta fiind înmatriculată în Olanda. Am mers să scot numere roșii și mașina apare în sistemul celor de la DRPCIV ca fiind blocată pe Germania, lucru care poate însemna o problemă de acte sau furt. De acolo mi s-a transmis să aștept să fiu sunată de la Furturi Auto, până în prezent nu am primit niciun apel.
Pe cont propriu, am aflat faptul că radierea mașinii este falsă și că în procent de 90% aceasta este luată prin credit de vânzător.
În cazul în care, aceasta este prin credit și are sechestru, ce măsuri pot lua?
Banii nu mi-i voi recupera cu siguranță, mă interesează ce pot face să pot păstra mașina și eventual, pe timpul procesului, să mă pot folosi de ea.

Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Problema masina de italia, nu se poate inmatricula Eugen1234 Eugen1234 Buna ziua! Am si eu o problema cu o masina de provenienta Italia. Am cumparat o masina in 2020 din Arad de la o doamna (detin copia de buletin a acesteia), ... (vezi toată discuția)
Pasi pentru radiere si pastrare numere pentru alt autoturism Marius2904 Marius2904 Buna ziua! Am urmatoarea speta: 1) am un autovehicul cu care am facut accident,se poate repara, dar costa peste valoarea ei. Este depozitat la maica mea la ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto Stanjuanito Stanjuanito Buna , cred ca acesta este un caz mai puțin întâlnit . Am cumpărat o masina din Germania cand a trebuit sa ii scot numere roșii provizori am aflat ca ... (vezi toată discuția)