Buna , cred ca acesta este un caz mai puțin întâlnit . Am cumpărat o masina din Germania cand a trebuit sa ii scot numere roșii provizori am aflat ca masina a mai fost înmatriculata pe romania si inca nu este radiată si nu poate sa imi elibereze numere roșii pana nu se radiază care este imposibil sa o fac eu radierea . Cum pot face sa o inmatriculez pe mine
Este problema care o puteti sclarifica cu vanzatorul vehiculului
Verificati in documentele auto proprietarul din Romania si clarificati cu acesta situatia
De la cine am cumpărat masina din Germania nu a știut ca nu ii radiată si fostul proprietar din romania a zis ca el a radiato si ca el nu mai are nici o treaba cu aceasta masina, defapt poate ca a radiato de la primărie dar de la poliție nu este radiată . Daca era o persoana cu bunul simnt o radia si așa scăpăm de multe drumuri si așteptări care inca nu au rezultat dar lume rea este peste tot .
Probleme acte masina
atomix60
Buna ziua, am cumparat o masina de la \\\\"un prieten\\\\". Masina e inmatriculata in Germania. Am fost am scos numere rosii, iar cei de la politie mi-au spus ... (vezi toată discuția)