avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Înmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Înmatriculare auto

Buna , cred ca acesta este un caz mai puțin întâlnit . Am cumpărat o masina din Germania cand a trebuit sa ii scot numere roșii provizori am aflat ca masina a mai fost înmatriculata pe romania si inca nu este radiată si nu poate sa imi elibereze numere roșii pana nu se radiază care este imposibil sa o fac eu radierea . Cum pot face sa o inmatriculez pe mine
Cel mai recent răspuns: Stanjuanito , utilizator 21:27, 12 Ianuarie 2019
Este problema care o puteti sclarifica cu vanzatorul vehiculului
Verificati in documentele auto proprietarul din Romania si clarificati cu acesta situatia
De la cine am cumpărat masina din Germania nu a știut ca nu ii radiată si fostul proprietar din romania a zis ca el a radiato si ca el nu mai are nici o treaba cu aceasta masina, defapt poate ca a radiato de la primărie dar de la poliție nu este radiată . Daca era o persoana cu bunul simnt o radia si așa scăpăm de multe drumuri si așteptări care inca nu au rezultat dar lume rea este peste tot .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism la politie corad corad Buna ziua, dupa cum spune si titlul, vreau sa vand un autoturism, cunosc procedura de radiere la administratia fiscala, dar legea este atat de vaga cu privire ... (vezi toată discuția)
Probleme acte masina atomix60 atomix60 Buna ziua, am cumparat o masina de la \\\\"un prieten\\\\". Masina e inmatriculata in Germania. Am fost am scos numere rosii, iar cei de la politie mi-au spus ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism din circulatie - conditii, documente necesare Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Accesand link-ul de mai jos puteti citi articolul \"Cum se radiaza un autoturism - Ghid practic\", articol scris de redactorul Avocatnet.ro Roxana ... (vezi toată discuția)