avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere provizorii pe baza certificatului de grefa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere provizorii pe baza certificatului de grefa

buna seara,daca am initiat in instanta inmatricularea masinii fara a plati timbrul de mediu pot sa mai beneficiez de numere provizorii numai pe baza certificatului de grefa de la tribunal dupa cele 3 randuri de numere provizorii care se dau in mod normal?. am avut un termen in octombrie si s-a amanat pana in decembrie va multumesc

Alte discuții în legătură

Eliberare placute provizorii cu certificat grefa ghalex95 ghalex95 Am un BMW. Masina a fost inmatriculata pe BG, actele mi-au expirat si am facut urmatoarele demersuri: -am trimis o cerere la DRPCIV pentru a inmatricula ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto adrian soare adrian soare am si eu o actiune depusa la tribunalul bucuresti prin care chem in judecata institutia prefecturi mun.bucuresti prin serviciul public ,regim permise de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto masina germania AdrianMe AdrianMe Buna ziua, Va rog sa ma ajutati... Am cumparat o masina cu numere ,, toll ,, (parca asa ii spuneau la nr provizorii de Germania pe o luna).. Am scos 3 ... (vezi toată discuția)