avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto

am si eu o actiune depusa la tribunalul bucuresti prin care chem in judecata institutia prefecturi mun.bucuresti prin serviciul public ,regim permise de conduire si inmatricularea autovehiculelor ,am cumparat o masina in luna feb.cu numere rosi eu mai aveam dreptul la fix 45 de zile pentru a circula cu nr provizori,in momentul cumparari .in fine mi sa dat de catre calculat de ANAF suma de 93 de mil vechi plata taxei de timbru masina este din 2007 ,de 2 saptamani ma tot lupt cu acest sistem bonlav,am obtinut un certificat de grefa prin care se spune foarte clar obictul- fiind inmatricularea autoturismului fara plata timbrului de mediu pana la urmatorul termen care este in mai 2014...........eu ce fac in aceasta situatie ,,,,,am fost la pipera in audienta la comandant si mi sa spus clar NU.dar fara nici un motiv in scris.....ASTEPT PARERERILE CELOR CARE I INTERESEAZA ACEST LUCRU ............................

Alte discuții în legătură

Cat timp poate circula aici in ro o masina adusa din anglia, fara sa fie inmatriculata aici ? Pilu Pilu Buna seara. As avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: De cateva zile, o cunostinta de-a mea a cumparat o masina din Anglia si a adus-o aici in RO. ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii masina lady34 lady34 daca am scos un rand de numere provizorii la masina in octombrie, deatunci nu am mai scos, pot scoate acum dupa atatea luni inca un set de numere provizorii? (vezi toată discuția)
Inmatriculare provizorie rastafarianul rastafarianul Buna seara , am intalnit pe diferite forumuri discutii privind inmatricularea provizorie a unui autovehicul. Din ceea ce stiu eu , numerele rosii se pot da ... (vezi toată discuția)