buna ziua, rog frumos sa-mi dati un raspuns.am o factura in valoare de 5000ron ce contine 2 panouri ptr service, si nu stiu cum este mai corect sa inregistrez(ca mijloace fixe nu se poate ptr ca nu respecta cumulativ conditiile legii), si nu stiu cum este corect sa inregistrez: in contul 303 la ob de inventar sau pur si simplu merg pe cheltuieli direct cu inregistrarea? multumsc fff mult ptr raspuns(fiecare panou are o valoare de intrare fara tva de 2500ron).
Sunt considerate mijloace fixe obiectul sau complexul de obiecte ce se utilizează ca atare şi îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:
a) are o valoare de intrare mai mare decât limita stabilită prin hotărâre a Guvernului. Această valoare poate fi actualizată anual, în funcţie de indicele de inflaţie;
b) are o durată normală de utilizare mai mare de un an.
pentru ca aceste panouri sunt pentru reclama service , nu aduc profit, nu au durata de functionare, am omis eu sa scriu ca de fapt nu sunt bancuri de lucru sau ceva care sa ne ajute in activitatea noastra , ci doar ne aduce reclama
mii de scuze , oricum multumesc ptr raspuns
Obiecte de inventar
oviidu
Din seria contabili \\"destepti\\" #-o
Pe scurt: Am o agentie de publicitate outdoor. Cumparam materiale de constructii gen teava ciment balast...etc ... (vezi toată discuția)