avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... compatibilitate (pfa si membru in barou)
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

compatibilitate (pfa si membru in barou)

va rog un raspuns daca sunt inregistrat ca pfa sau ii am dreptul sa sustin examen pentru admiterea in barou ?(dupa licenta in drept)
Cel mai recent răspuns: student 1 , utilizator 17:52, 19 Decembrie 2010
student 1 a scris:

va rog un raspuns daca sunt inregistrat ca pfa sau ii am dreptul sa sustin examen pentru admiterea in barou ?(dupa licenta in drept)

dificila intrebarea? #-o#-o
Ultima modificare: Vineri, 19 Noiembrie 2010
student 1, utilizator
dificila nu este intrebarea dificila este intrarea in barou.Dupa ce intri in barou atunci este incompatibila orice alta activitate ce nu are legatura cu profesia de avocat deci trage si tu concluzia......:)
satelix a scris:

dificila nu este intrebarea dificila este intrarea in barou.Dupa ce intri in barou atunci este incompatibila orice alta activitate ce nu are legatura cu profesia de avocat deci trage si tu concluzia......:)

sa inteleg ca pot intra in examen fara sa se tina cont de acest aspect?iar in conditiile reusitei la examen, nu pot profesa?:((
Cam asa ceva in aceiasi situatie sunt si eu fiind persoana juridica cu o cu totul alta activitate decat cea de avocat.
student 1 a scris:

singurele activitati cu care este compatibila profesia de avocat le gasesti in legea 51/1995, din cate imi amintesc, profesia de avocat este compatibila cu cea de traducator autorizat, mediator, negociator, senator deputat, activitate publicistica si activitate didactica in invatamantul juridic superior

Alte discuții în legătură

Compatibilitatea intre profesia de consilier juridic si avocat?! Brigitta-Greta Brigitta-Greta Buna ziua! As avea o intrebare. Daca stiu bine, nu poti fi in acelasi timp atat avocat cat si consilier juridic. Anul acesta am terminat Facultatea de Drept, ... (vezi toată discuția)
Se poate profesa ca mediator si avocat in acelasi timp? rolex rolex Poate fi un avocat in acelasi timp si mediator autorizat ? Sau cele 2 profesii sunt incompatibile si mediatorul trebuie sa renunte la profesia de avocat ? (vezi toată discuția)
poti profesa ca avocat si contabil in acelasi timp? IrinaAlexa IrinaAlexa Buna ziua Poti sa fii avocat si contabil in acelasi timp? Multumesc (vezi toată discuția)