buna seara...am uitat sa depun bilantul pe 2007,ORC-ul ma dat in judecata ,eu am depus ulterior bilantul,am facut intampinare,in care am aratat depunerea ,dar instanta a hotarat dizolvarea...sfatuiti-ma,va rog!
Dar bilantul pe 2008 si 2009 le-ati depus?
Daca da, atunci intr-adevar se poate spune ca Romania este tara tuturor posibilitatilor.
Inseamna ca ati produs o gresala formala, fara a aduce prejudicii cuiva. Si pentru aceasta primiti pedeapsa capitala Adica desfiintarea.
Un advertisment, o amenda ar fi fost de inteles dar asa ceva …..
da au fost depuse ,si 2008 ,2009....chiar nu stiu cum mia scapat...desi am trait cu impresia ca l-am depus.nu am gasit acele chitante de depunere,dar nici nu aveam 2 exemplare in dosar,aveam doar unul...bilantul se face in 2 exemplare nu?deci al doilea trebuie sa fii fost depus,chiar daca numi amintesc,ca am facut asta,unde sa fie al 2lea exemplar?e o nebuloasa ,cred ca totusi l-am depus dar nul mai au ei...
Se timbreaza cu 19 lei .E de preferat sa va intocmeasca cererea de recurs un avocat , altfel daca se respinge , alta cale de atac nu mai aveti . Eu am facut mai multe astfel de cereri si au fost admise toate , fara exceptie la Curtea de Apel . Problema e ca se citeaza si Ministerul Finantelor , si este posibil sa va amendeze , sau sa va dea un avertizment .