avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... nedepunere bilant 2007,instanta a hotarat dizolvarea ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

nedepunere bilant 2007,instanta a hotarat dizolvarea societatii!!

buna seara...am uitat sa depun bilantul pe 2007,ORC-ul ma dat in judecata ,eu am depus ulterior bilantul,am facut intampinare,in care am aratat depunerea ,dar instanta a hotarat dizolvarea...sfatuiti-ma,va rog!
Cel mai recent răspuns: leila memet , utilizator 16:25, 28 Martie 2011
Faceti recurs , aratati ca ati depus bilantul si se va anula hotararea de dizolvare .
multumesc,la recurs imi trebuie avocat?si trebuie timbrata actiunea de recurs?cam cat costa?
Dar bilantul pe 2008 si 2009 le-ati depus?
Daca da, atunci intr-adevar se poate spune ca Romania este tara tuturor posibilitatilor.
Inseamna ca ati produs o gresala formala, fara a aduce prejudicii cuiva. Si pentru aceasta primiti pedeapsa capitala Adica desfiintarea.
Un advertisment, o amenda ar fi fost de inteles dar asa ceva …..
da au fost depuse ,si 2008 ,2009....chiar nu stiu cum mia scapat...desi am trait cu impresia ca l-am depus.nu am gasit acele chitante de depunere,dar nici nu aveam 2 exemplare in dosar,aveam doar unul...bilantul se face in 2 exemplare nu?deci al doilea trebuie sa fii fost depus,chiar daca numi amintesc,ca am facut asta,unde sa fie al 2lea exemplar?e o nebuloasa ,cred ca totusi l-am depus dar nul mai au ei...
Se timbreaza cu 19 lei .E de preferat sa va intocmeasca cererea de recurs un avocat , altfel daca se respinge , alta cale de atac nu mai aveti . Eu am facut mai multe astfel de cereri si au fost admise toate , fara exceptie la Curtea de Apel . Problema e ca se citeaza si Ministerul Finantelor , si este posibil sa va amendeze , sau sa va dea un avertizment .
Ultima modificare: Vineri, 19 Noiembrie 2010
Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Tragere raspundere administrator axw axw Buna ziua, Am o firma cu datorii la stat de cca. 20000 lei. De 3 ani de zile nu mai am activitate si nici contabilitate nu am mai facut. Ma tot cauta de la ... (vezi toată discuția)
Lichidare, insolventa....cesiune parti sociale Duddi Duddi Buna ziua In anul 2005 am infiintat o societate comerciala, SRL din care fac parte 2 asociati, ambii administratori. Eu m\'am restrat din societate pentru ca ... (vezi toată discuția)
Un raspuns pentru o firma in dizolvare marusica_2006 marusica_2006 am o firma din 2006 ,dar anul 2010 nu am avut o activitate clara si am fost pe pierdere si acum am ceva datorii,din aceasta cauza nu am depus nici o ... (vezi toată discuția)