avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... nedepunere bilant 2007,instanta a hotarat dizolvarea ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

nedepunere bilant 2007,instanta a hotarat dizolvarea societatii!!

buna seara...am uitat sa depun bilantul pe 2007,ORC-ul ma dat in judecata ,eu am depus ulterior bilantul,am facut intampinare,in care am aratat depunerea ,dar instanta a hotarat dizolvarea...sfatuiti-ma,va rog!
Cel mai recent răspuns: leila memet , utilizator 16:25, 28 Martie 2011
buna ziua,voi incerca sa zic cate ceva din ce sa intamplat mai departe ,am reusit sa obtin aprobarea judecatoriei la cererea de insolventa,am gasit un lichidator,care ma ajuta cu toate procedurile,nui usor dar nici greu nu e daca stau si ma gandesc cat de amestecate le vedeam atunci lucrurile,spuneam la inceput ca firma nu avea datorii mari ,si as fi putut sa o salvez,asa si e...datorii sau adunat abia acum dupa inceperea procedurii de insolventa,am vandut marfa de pe cea care o lichidez,in luna dec pe o firma noua infiintata chiar atunci,si sau adunat vreo 7800 de lei tva de plata,care reies din declaratia din ian anul acesta...intre timp lichidatorul a trimis solicitari catre toti furnizorii mei ,cei care ii scrisesem in cererea de insolventa la tribunal,dar care nu sau inscris nici unul,doar fiscul cu o datorie de 2080 de lei,adica forfetara din oct,neplatita intentionat de mine asta ca sa am acolo datorii,pe care am s-o platesc,pana pe 4 apr,cand va fii termenul de la judecatorie,si sa putem sa radiem firma...intrebarea mea este urmatoarea,daca platesc la fisc acum cei 2080 de lei,si radiez asa cum spuneam firma,fiscul va gasii datoria de tva de 7800 lei care reiese din decl depusa pt luna ian,dar nu va putea sa mai faca ceva pt ca firma va fii radiata,ce se va intampla,pt ca eu cred ca totusi va trebui sa ii recupereze cumva,nu?ma va da in judecata pe mine ca administrator,si imi va trece acea datorie pe pers fizica?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tragere raspundere administrator axw axw Buna ziua, Am o firma cu datorii la stat de cca. 20000 lei. De 3 ani de zile nu mai am activitate si nici contabilitate nu am mai facut. Ma tot cauta de la ... (vezi toată discuția)
Lichidare, insolventa....cesiune parti sociale Duddi Duddi Buna ziua In anul 2005 am infiintat o societate comerciala, SRL din care fac parte 2 asociati, ambii administratori. Eu m\'am restrat din societate pentru ca ... (vezi toată discuția)
Un raspuns pentru o firma in dizolvare marusica_2006 marusica_2006 am o firma din 2006 ,dar anul 2010 nu am avut o activitate clara si am fost pe pierdere si acum am ceva datorii,din aceasta cauza nu am depus nici o ... (vezi toată discuția)