avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general valoare neamortizata - hot.105 / 31 ian 2007
Discuție deschisă în Contabilitate în general

valoare neamortizata - hot.105 / 31 ian 2007

Hotararea 105 din 31 ianuarie 2007 spune ca "valoarea ramasa neamortizata a mijloacelor fixe cu valoarea de intrare intre 1500 lei si 1800 lei, existente in patrimoniul operatorilor economici, se va recupera integral la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari sau se poate opta pentru recuperarea acestei valori, pe durata normala de functionare ramasa, potrivit prevederilor legale in vigoare."
Intrebarea mea este urmatoarea: daca acest lucru nu s-a facut in martie 2007, acum, in februarie 2008, se mai poate da pe cheltuiala toata valoarea ramasa neamortizata a mijl fixe cu valori sub 1800 lei?

Multumesc,
Maria
Cel mai recent răspuns: mari.a , utilizator 23:15, 27 Februarie 2008
Mai citeste textul odata si vezi raspunsul"se va recupera integral la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari sau se poate opta pentru recuperarea acestei valori, pe durata normala de functionare ramasa, potrivit prevederilor legale in vigoare"
Ai dreptate, aveam nevoie de o confirmare insa, deoarece mi s-a spus sa fac asta acum, nu lucrez decat de 3 saptamani pe segmentul acesta si primesc tot felul de sfaturi...

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mijloace fixe LAZAROVICI ALINA LAZAROVICI ALINA Buna ziua, am nevoie si eu de o lamurire cu privire la mijloacele fixe care acum 4 ani erau considerate mijlace fixe avand o valoare de peste 1500, insa in ... (vezi toată discuția)
Mijloace fixe de natura obiectelor de inv. corina98 corina98 Buna seara Care este regimul de utilizare al M.F. de natura ob.de inv.? (vezi toată discuția)
Valoarea minima a mijloacelor fixe jevelson jevelson Cautam astazi ceva pe net si din greseala am dat de un act normativ publicat pe 12.02.2007 prin care se spunea ca valoarea minima la mijloace fixe este de ... (vezi toată discuția)