avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratii

Stiu ca e un subiect pueril,dar nu realizez unde se depune declaratia Anexa 1.1.+1.2 privind evidenta nominala a asiguratilor si a oblig.de plata catre bug.asig.soc.de stat. Se depune la Casa de pensii?#-o
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2008
brendyca, utilizator
Da, la Casa de pensii.
On-line nu se poate,nu de alta,dar cel de la care am cumparat firma a platit toate contributiile(marturie stau OP),dar a omis sa depuna aceste declaratii.El spune ca le-a inregistrat la ANOFM,dar nu pot sa cred...imi vine rau cand ma gandesc la amenda.Un pic de ajutor,va rog!
La Casa de pensii nu se pot depune declaratiile online.
La ANOFM se depun declaratiile pentru somaj.
Incepând cu raportarea aferenta lunii ianuarie 2008 s-au modificat structurile anexelor A1.1, A1.2 si A1.4 privind evidenta nominala a asiguratilor si a obligatiilor de plata catre bugetul asigurarilor sociale de stat, în scopul introducerii modificarilor stipulate in OUG 91/2007 pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul protectiei sociale si in Ordinul 1019/2007 al Ministrului muncii, familiei si egalitatii de sanse pentru modificarea Normelor de aplicare a prevederilor Legii nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale, cu modificarile si completarile ulterioare.
Stiu de aceste modificari, dar am auzit ca se pot depune declaratii on-line si la pensie , insa nu am reusit sa fac rost de cerere.Oricum,merci!
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2008
brendyca, utilizator
de la CNPAS citare pentru depunerea online a declaratiilor :
1-se ia de la Pensii un Proces verbal (et.1,cam.1 pt Bucuresti )
2-se duce la Pensii PV completat (et.1,cam.1 pt Bucuresti)
3-declaratiile se trimit pe mail
4-dupa raspuns(confirmare) se pune exemplarul listat la posta

Alte discuții în legătură

Declaratia 100 liliana-gina liliana-gina -sa inteleg ca din aceasta luna se depune online aceasta declaratie fara sa ai nevoie de semnatura electronica?#-o (vezi toată discuția)
Certificat digital emateiu emateiu dupa obtinterea certificatului digital se pot trimite declaratiile lunare,online fara a mai sta la cozi infernale?:) (vezi toată discuția)
Bilant on line George Moraru George Moraru Am inteles ca se pot depune bilanturi on-line cu semnatura digitala. Dar notele si alte declaratii se depun in format zip nu mai mare de 10 MB. A aflat cineva ... (vezi toată discuția)