avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Recuperare contributie pentru pensie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Recuperare contributie pentru pensie

BUNA ZIUA
VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS
Am lucrat in ultimi 5 ani la o firma de constructii iar acum sunt somer.
Am virsta de 59 ani si m-am gindit sa ma interesez ce posibilitati am sa ma pensionez.
Am luat de la casa de pensii o adeverinta din care reiese contributia referitor la stagiul de cotizare.
Cu aceasta ocazie am descoperit ca am avut in ultimi 5 ani concediu fara plata o perioada de 65 zile.
precizez ca in 35 de ani de activitate nu am avut in afara de concediu de odihna nici-un fel de concediu.
Mai precizez ca pentru cele 65 de zile concediu fara plata nu am facut nici-o cerere.
Ce as putea face pentru a-mi recupera vechime pierduta din cauza unui patron,pe care nu stiu cum sa-l caracterizez.
Va multumesc anticipat.
MAFTEI MARIAN
e-mail :severalexa@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 03:39, 22 Noiembrie 2010
Bu aveti decit sa actionati in judecata fostul angajator daca nu rectifica de buna voie o asemenea mentiune in carnetul de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare contributie pensie severalexa severalexa BUNA ZIUA VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS Am lucrat in ultimi 5 ani la o firma de constructii iar acum sunt somer. Am virsta de 59 ani. Am luat ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar pensionare segovia_48 segovia_48 O ruda a primit Decizia prin care se respinge cererea de inscriere la pensie pentru LIMITA DE VIRSTA. Redau extrase din aceasta Decizie > Solicitant : Mihai ... (vezi toată discuția)
Reducerea varstei de pensionare pentru perioada lucrata in grupa ii de munca mospetrea mospetrea CU RESPECT VA ROG SA MI SPUNETI LA CE VIRSTA AS INTRA IN PENSIE DE LIMITA DE VIRSTA .BARBAT NASCUT PE 04 IUNIE 1952 DIN IULIE 2004 PENSIONAT DE BOALA GR 3 ... (vezi toată discuția)