Buna ziua, in anul 2008 am efectut o lucrare cu o societate, fara contract de prestari servicii, lucrare care nu a foct executata conform intelegerilor verbale dintre parti si pentru care prestatorul nu a dorit sa renegociem pretul, motiv pentru care nu i-am achitat lucrarea. In 2009 m-a chemat instanta pentru o factura emisa dupa expirarea termenului de intocmire prevazut de lege, instanta i-a respins cererea de emitere a somatiei de plata iar hotararea este irevocabila pronuntata in februarie 2010. Acum m-am trezit cu o noua citatie pe fond pentru pretentii, insa intrebarea mea este cum pot sa platesc cat mai putin si nu atat cat a cerut, intrucat eu recunosc ca aveam sa achit 1200 lei insa voiam sa renegociez valoarea intrucat lucrarea nu a fost de calitate asa cum ne intelesesem. Va multumesc!
In conditiile in care intre p[arti nu s-a incheiat contract prestari servicii cu clauze concrete,care sa prevada si contravaloarea prestatiei,este dificil a proba un anume pret
Obligati partea sa probeze temeiul legal in baza caruia invoca si solicita pretentia