avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... urgent!!! proces civil cu pretentii ajutor, va rog
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

urgent!!! proces civil cu pretentii ajutor, va rog

Buna ziua, in anul 2008 am efectut o lucrare cu o societate, fara contract de prestari servicii, lucrare care nu a foct executata conform intelegerilor verbale dintre parti si pentru care prestatorul nu a dorit sa renegociem pretul, motiv pentru care nu i-am achitat lucrarea. In 2009 m-a chemat instanta pentru o factura emisa dupa expirarea termenului de intocmire prevazut de lege, instanta i-a respins cererea de emitere a somatiei de plata iar hotararea este irevocabila pronuntata in februarie 2010. Acum m-am trezit cu o noua citatie pe fond pentru pretentii, insa intrebarea mea este cum pot sa platesc cat mai putin si nu atat cat a cerut, intrucat eu recunosc ca aveam sa achit 1200 lei insa voiam sa renegociez valoarea intrucat lucrarea nu a fost de calitate asa cum ne intelesesem. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: moc_laura , utilizator 14:16, 22 Noiembrie 2010
In conditiile in care intre p[arti nu s-a incheiat contract prestari servicii cu clauze concrete,care sa prevada si contravaloarea prestatiei,este dificil a proba un anume pret
Obligati partea sa probeze temeiul legal in baza caruia invoca si solicita pretentia
VA MULTUMESC !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz plata lucrari si refuz incheiere conventie civila ioanamir ioanamir Buna ziua. De cateva luni lucrez project based pt firma X. Fac anumite lucrari pt diversi clienti si la un anumit interval de timp sunt platita pt ele de ... (vezi toată discuția)
Ajutor in cazul deturnarii unui contract comercial Dan Stăicuț Dan Stăicuț In urma cu cateva luni, am incheiat un contract de prestari de servicii pentru constructia unei case, in calitate de prestator, cu o persoana fizica. La circa ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract prestari servicii - lucrari noi ContSters155575 ContSters155575 Buna ziua, As avea nevoie de un model de act aditional, la un contract de prestari servicii IT, in care am specificat urmatorele: \"Cererile de schimbare a ... (vezi toată discuția)