avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere masini
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere masini

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti ce pasi trebuie sa urmez pentru a scoate o masina din circulatie,am avut o dacie veche pe care am dat-o la fier vechi,insa nu am nici un act care sa dovedeasca ca am predat-o catre ei,si vreau s-o scot din circulatie,va rog daca se poate sa ma indrumati ce trebuie sa fac.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:51, 22 Noiembrie 2010
Contactati personal SPR,comunicati/probati modalitatea in care ati inteles sa va debarasati de bunul mobil
In urma verificarii evidentelor SPR va elibera dovada ,in baza careia ,la cererea dvs ,
autoritatile vor dispune scoaterea din circulatie si radierea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fara acte alin-m alin-m Am mostenit de la tatal meu numai in acte un autoturism care nu mai exista (cred ca l-a dat la fier vechi), pentru care nu am nici un fel de acte (carte de ... (vezi toată discuția)
Scoaterea autovehiculului de la impozit Gheorma Gheorma Am avut o masina care am duso la fier vechi dar nu am luat nici o chitanta de acolo pe ia. Cum pot sa o scot de la impozit? sunt la zi cu impozitul ... (vezi toată discuția)
Domeniu auto mihaita77 mihaita77 am vandut un autoturism in 2007 persoana nu a trecut mas pe el amanand de la o zi la alta apoi a vanduto mai departe cel din urma a distrus apoi a duso la ... (vezi toată discuția)