declaratii fiscale pentru firma fara activitate??????????????#-o#-o#-o#-o
Ce declaratii fiscale tre sa depun pentru firma fara activitate?
Este deajuns ca in loc de bilant in acest caz sa depun o declaratie pe propria raspundere??????????
Intervin 2 aspecte:1. fara activ.declarata la ORC si inreg. cu regim derogatoriu la finante, depuneti doar bilant daca ati avut totusi activitate de la infiintare pana la "lipsa de activitate'.2. depuneti toate deconturile cu 0
Intr-o situatie asemanatoare ma aflu si eu. Am facut cerere pentru regimul derogatoriu si a fost aprobata; am suspendata activitatea pana in 2013 si totusi de la finante mi-au spus ca mai trebuie sa mai aduc declaratia 101, asta ca nu sunt si nu am fost platitor de TVA, altfel trebuia si declaratia 094.
Este groasnic si sa ai firma, dar si sa vrei sa scapi de ea este greu !!!!
Eu nu am inteles nici in momentul asta daca pot sa parasesc tara sa nu ma trezesc cu o amenda ca nu am duc cine stie ce declaratie.
"O tara de biciclisti" faci plecaciuni la cei de sus si dai cu picioarel;e la cei de jos.
392a
mmanu
am o firma fara activitate de cativa ani care este suspenata din mai 2009 si am si derogare de la finante
intrebarea mea este daca in afara de decl.101 si de ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.