avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necasare pt vanzarea in piete si targuri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necasare pt vanzarea in piete si targuri

Buna ziua. sunt angajata la o societate cu 2 puncte de lucru, comercializeza perdele, covoare, etc. ne-am gandit, ca inaintea Sarbatorilor de iarna , sa trimitem o masina incarcata cu covoare mai vechi , la targurile din judetul Cluj (am inteles ca in fiecare zi este targ in diferite sate sau comune). Am intrebat si la finante si la primarie ce tb sa fac, nimeni nu mi-a dat un raspuns......#-o
Cel mai recent răspuns: geee , utilizator 14:02, 23 Noiembrie 2010
Banuiesc ca sunteti un SRL;
Trebuie sa aiba urmatoarele obiecte de activitate introduse in actul constitutiv al societatii si sa fie autorizate sa le desfasoare (se autorizeaza la orc)
4782 Comerţ cu amănuntul al textilelor, îmbrăcămintei şi
încălţămintei efectuat prin standuri, chioşcuri şi pieţe
4789 Comerţ cu amănuntul prin standuri, chioşcuri şi pieţe al altor
Produse;
V-ar mai trebui si o casa de marcat fiscala
Trebuie sa mearga reprezentantul legal al societatii la ORC pentru a autoriza la sediu sau pe cele 2 puncte de lucru codul CAEN -4789Comert cu amanuntul prin standuri, chioscuri si piete al altor produse .
Daca nu are societatea in actul constitutiv/statut acest cod el trebuie introdus mai intai prin Hotarare AGA/decizie asociat unic/act aditional, dupa caz si act constitutiv/statut actualizat.
Va multumesc mult, la asta ma gandeam si eu. credeam ca mai am nevoie de ceva autorizatie pentru comertul acesta ambulant sau ce e...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert in targuri si piete alvld alvld rog daca poate cineva sa -mi spuna pt comert in aleea castanilor trebuie sa-mi schimb codul caen(am un magazin) si daca trebuie casa de marcat.va multumesc (vezi toată discuția)
Comert prin standuri si piete miruna.c miruna.c Pentru ca un SRL sa poata desfasura comert intr-un loc public ( piata de ex ) trebuie sa deschida punct de lucru in acel loc? Dar pentru a putea vinde la un ... (vezi toată discuția)
Cod caen ? utc utc Vreau sa desfasor activitate de comert, respectiv prin piete, targuri si oboare cu produse de morarit, adica vanzare de malai, tarate, hrana ptr. animale. La ... (vezi toată discuția)