avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... credit prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

credit prima casa

daca am casa intr-o tara UE mai pot accesa credit prin programul Prima Casa?
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 13:18, 23 Noiembrie 2010
declaratia pe propria raspundere care trebuie sa o dati pentru a intocmi dosarul pentru prima casa este privind faptul ca nu aveti imobile in tara si nu se refera la imobile in UE.
declaratia pe propria raspundere trebuie autentificata la notarul public insa in conditiile cerute de banca de la care se ia creditul.
...cred ca legiuitorul nu a avut in vedere si aceasta posibilitate de a detine o locuinta in alta tara... insa legea nu distinge :se cere ca incepand cu anul 2000 sa nu fi detinut o locuinta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii "prima casa" Sennheiser Sennheiser Buna ziua, Doresc sa cumpar un imobil prin creditul prima casa, iar una dintre conditiile de acordare este sa nu deţin \\"în proprietate exclusivă sau ... (vezi toată discuția)
Eligibilitate prima casa 2016 mbanetti mbanetti In 2014 am contractat impreuna cu sotia un Credit ipotecar Prima Casa VI, eu fiind titularul acestui credit. In 2015 am divortat si acum am dori sa facem ... (vezi toată discuția)
Codebitor in programul prima casa Eugenia-Gisela Eugenia-Gisela Buna ziua, Va rog frumos, daca se poate, sa-mi raspundeti si mie la o intrebare legata de programul prima casa: [b]daca sotul meu a solicitat si a primit ... (vezi toată discuția)