avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cand o PFA plateste TVA?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cand o PFA plateste TVA?

Buna seara,

Rog pe cineva sa imi explice cand o PFA trebuie sa se inregistreze ca platitor de TVA. Mutumesc.

Diana.
Cel mai recent răspuns: jester , utilizator 18:50, 23 Noiembrie 2010
Daca depasesc (vanzarile)cifra de afaceri ca medie pe luna la 35.000 de euro/an, au obligativitatea sa se inregistreze ca platitor de tva
Dar am numai incasari si plati, nu am ca si la SRL-uri cifra de afaceri.
cand suma veniturilor anuale depaseste 35.000 euro (119.000 lei), trebuie sa va inregistrati ca platitor de tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica autorizata: exista o "limita" a cifrei de afaceri? geamby geamby Exista o limita a cifrei de afaceri la PFA? De exemplu, limita maxima 5000 lei, peste limita asta trebuie sa ai SRL sau SA (cifra este aleatoare). Multumesc ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua Am un PFA infintat in luna martie 2011. Pana la 31 octombrie 2011 am fost neplatitor de TVA. De la 1 noiembrie 2011 am devenit platitor de ... (vezi toată discuția)
Pfa declaratia 329b Daniel78 Daniel78 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un rapsuns la urmatoarea problema: sint PFA, neplatitor de TVA, din 2007 si veniturile cumulate anuale se incadreaza, in ... (vezi toată discuția)