avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje

Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje.
Doar moderatorii vor putea sterge mesaje.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 28 Februarie 2008
Corect ce spui, dar avluci a pus intrebarea Ce se intampla daca user-ul isi editeaza mesajul stergandu-l tot?.

User-ul isi editeaza doar mesajul, dar nu si-l mai poate sterge.
Ok, tocmai am gasit un mesaj al meu completat de un moderator!!! :O Vreau si eu sa vad regulamentul ala de postare, mai intrebai o data degeaba... Am sa dau un cauta... :P

Oricum, moderatorul s-a gandit sa-mi spuna ca m-am infierbantat in discutii... in propriul meu post. :OAcum, pe bune, nu putea face un post separat? :(Sau sa-mi trimita mesaj privat? Asa, parea ca eu spun altuia. :-/
Am vrut sa incerc eliminarea editarii acelui post de catre moderator si... surpriza! Am reusit!!!:P:O
N-as fi crezut. Adica daca injura cineva pe forum si moderatorul scoate injuraturile, userul poate sa revina peste moderator! Naspa!
Nu pentru mine, de data asta mi-a convenit, insa nu stiu cat e de ok.
Regulament general de postare:

IMPORTANT: Neaparat dati search pe forum inainte de a deschide un nou topic intrucat sunt mari sanse ca topic-ul sa mai fi fost deja discutat

Când deschideti sau raspundeti la un topic încercati sa fiti cât mai expliciti si la subiect. Reply-urile offtopic vor fi sterse, iar la mai multe abateri de acest gen veti primi avertisment. Toate avertismentele si ban-urile vor fi publice, Admin-ul si Moderatorii afisând atât autorul cât si motivul sanctionarii, în sectiunea corespunzatoare anunturilor oficiale.

Nu adresati aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului. Nu deschideti acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de Admin sau Moderatori, user-ul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.

Topicurile care nu sunt bine încadrate vor fi mutate la sectiunea corespunzatoare de catre Admin sau vor fi sterse în cazul în care respectivul user nu este la prima abatere de acest gen.

În cazul în care doriti sa descrieti o experienta neplacuta (de preferinta personala) exprimati-va civilizat, cu argumente obiective, reale, fara a folosi injurii la adresa cuiva. În caz contrar veti fi avertizati, apoi banati (temporar sau definitiv).

Admin-ul si/sau Moderatorii acestui forum pot edita sau sterge orice fel de mesaje, topicuri sau semnaturi ce contravin prezentului regulament.

offtopic
puteam face un post separat sau puteam sa-ti trimit un PM ...dar mai gandit ca este mai bine sa-ti scriu acolo
AVLIL a scris:

admin a scris:

Generalitati:

Admin-ul si/sau Moderatorii acestui forum pot edita sau sterge orice fel de mesaje, topicuri sau semnaturi ce contravin prezentului regulament.

Ok, e singurul lucru care se refera la interventia unui moderator intr-un post al unui user. Singurul pe care l-am gasit eu.
In cazul meu, nu vad exact unde am "contravenit" prezentului regulament, iar moderatorul nu a editat sau sters din mesaj, ci a adaugat la el. :O A adaugat un comentariu personal.
Ma lamureste cineva?

Am incercat sa pun asta in regulament forum si nu am reusit.
Oricum... nu scrie nicaieri despre adaugarea la mesaje, adaugari care sa constea in pareri proprii. Nu coinsider ca am fost necuviincioasa sau in afara obiectului... In niciun caz nu am injurat pe nimeni.
As prefera o parere neutra, se poate? :">
Multumesc. :D
O fi gresit. In loc sa apese pe "raspunde" a apasat pe "edit".

AVLIL a scris:

Ok, tocmai am gasit un mesaj al meu completat de un moderator!!! :O Vreau si eu sa vad regulamentul ala de postare, mai intrebai o data degeaba... Am sa dau un cauta... :P

Oricum, moderatorul s-a gandit sa-mi spuna ca m-am infierbantat in discutii... in propriul meu post. :OAcum, pe bune, nu putea face un post separat? :(Sau sa-mi trimita mesaj privat? Asa, parea ca eu spun altuia. :-/
Am vrut sa incerc eliminarea editarii acelui post de catre moderator si... surpriza! Am reusit!!!:P:O
N-as fi crezut. Adica daca injura cineva pe forum si moderatorul scoate injuraturile, userul poate sa revina peste moderator! Naspa!
Nu pentru mine, de data asta mi-a convenit, insa nu stiu cat e de ok.

Alte discuții în legătură

Cum sterg sau retrag intrebarea pe care am pus-o ? ContSters192068 ContSters192068 Am ,,pus\\" o intrebare acum 18 zile,nu am primit nici-un raspuns.vreau sa o sterg sau sa o retrag din acea sectiune,poate o reformulez altfel,sau poate am ... (vezi toată discuția)
Acces in forum suspendat Luca2013 Luca2013 Buna ziua. Imi cer scuze, dar ce am gresit? Am mesaj: \\"Accesul Dvs in Forum a fost suspendat!\\" Multumesc (vezi toată discuția)
Cabinet de avocat cautã absolvenÞi de drept pentru colaborare JOB - Cabinet de AVOCAT JOB - Cabinet de AVOCAT [b]CABINET de AVOCAT caută ABSOLVENŢI de DREPT pentru COLABORARE, inclusiv INDRUMARE pe perioada STAGIATURII [/b] [i]Colaborarea se doreşte ca fiind un ... (vezi toată discuția)