avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... liceu - cum pot continua studiile pentru a obtine ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

liceu - cum pot continua studiile pentru a obtine diploma de bacalaureat?

am terminat doar 11 clase am vreo sansa sa termin si sa obtin bacalaureatul .
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 14:19, 29 Noiembrie 2010
Sigur ca da , insa va trebui sa va adresati la secretariatul unui liceu de pe raza de domiciliu care are organizate si cursuri serale sau ff pt a va spune ce acte va trebuiesc si in ce conditii se poate face asta.
Trebuie sa va inscrieti la anul la liceu la seral sau fara frecventa. Este posibil, chiar la liceul pe care l-ati intrerupt, cu conditia sa aiba forma de invatamant pentru care optati. Puteti alege si alt liceu.
E bine sa mergeti din timp la secretariatul liceului sa va informati cu privire la profil si, daca este cazul, de examen de diferenta.
Buna ziua,

Cel mai simplu si sigur pentru dvs.este sa mergeti direct la institutia respectiva.
Acolo puteti beneficia de toate raspunsurile necesare situatiei dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuarea studiilor liceale Viorel Hututui Viorel Hututui Bună ziua, vă rog să mă lămuriți și pe mine cum pot continua studiile liceale, ținând cont de următoarele: - sunt născut in 1968 - am terminat ... (vezi toată discuția)
Important - cum se face inscrierea dupa "abandon scolar"? Madalina17 Madalina17 Cum pot afla cum se face inscrierea din nou si in ce timp la un abandon scolar in clasa a IX-a ? (vezi toată discuția)
Echivalare studii??? MariusMarius11 MariusMarius11 Daca am absolvit școala profesională de 2 ani in anul 1991 după ce am terminat școala generală de 10 clase, se poate sa mi se echivaleze cu diploma de ... (vezi toată discuția)