In aceasta sectiune ne putem ocupa si pentru a furniza utilizatorilor forumului care ne viziteaza sectiunea informatii privind serviciile pe care diferite companii de utilitati le pun la dispozitia clientilor - pentru evitarea birocratiei si a cozilor de la ghisee.
Iata un exemplu din acestea:
Clientii Enel au posibilitatea sa relationeze cu compania facandu-si un
cont online la pagina de web
[ link extern ] /
Ca sa-ti faci cont e necesar sa ai langa tine o factura - indiferent de cand editata pentru
cod client si
cod EnelTel, datele inscrise in caseta din dreapta sus a oricarei facturi.
Odata contul facut,
a doua zi se populeaza cu ultimele luni din baza de date referitoare la dv. si puteti accesa contul pentru:
- a vedea valoarea ultimei facturi;
- evidenta indecsilor;
- puteti furniza online indexul contorului - in perioada inscrisa tot in caseta de pe factura - ca sa va fie luat in calcul la facturare.
- evidenta platilor (daca platiti online sau direct, prin banca, apare aceasta plata ca efectuata a patra zi lucratoare)
- puteti face reclamatii, sugestii, solicitari.
* Personal am fost placut surprinsa sa vad ca datele populeaza contul fix a doua zi dimineata, ca plata apare azi efectuata - poimaine sau raspoimaine luata in evidenta, ca imi pot vizualiza factura deindata ce ea este emisa, cu mult inainte de a-mi ajunge acasa.
Voi reveni cu impresii la citirea indexului, transmiterea lui online si luarea in considerare la facturare. (prin telecitire functioneaza perfect la numarul de telefon gratuit 0800.07.08.09)