avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... O relatie facila si eleganta cu furnizorul de energie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

O relatie facila si eleganta cu furnizorul de energie electrica - serviciul MyEnel

In aceasta sectiune ne putem ocupa si pentru a furniza utilizatorilor forumului care ne viziteaza sectiunea informatii privind serviciile pe care diferite companii de utilitati le pun la dispozitia clientilor - pentru evitarea birocratiei si a cozilor de la ghisee.

Iata un exemplu din acestea:
Clientii Enel au posibilitatea sa relationeze cu compania facandu-si un cont online la pagina de web
[ link extern ] /

Ca sa-ti faci cont e necesar sa ai langa tine o factura - indiferent de cand editata pentru cod client si cod EnelTel, datele inscrise in caseta din dreapta sus a oricarei facturi.

Odata contul facut, a doua zi se populeaza cu ultimele luni din baza de date referitoare la dv. si puteti accesa contul pentru:
- a vedea valoarea ultimei facturi;
- evidenta indecsilor;
- puteti furniza online indexul contorului - in perioada inscrisa tot in caseta de pe factura - ca sa va fie luat in calcul la facturare.
- evidenta platilor (daca platiti online sau direct, prin banca, apare aceasta plata ca efectuata a patra zi lucratoare)
- puteti face reclamatii, sugestii, solicitari.

* Personal am fost placut surprinsa sa vad ca datele populeaza contul fix a doua zi dimineata, ca plata apare azi efectuata - poimaine sau raspoimaine luata in evidenta, ca imi pot vizualiza factura deindata ce ea este emisa, cu mult inainte de a-mi ajunge acasa.

Voi reveni cu impresii la citirea indexului, transmiterea lui online si luarea in considerare la facturare. (prin telecitire functioneaza perfect la numarul de telefon gratuit 0800.07.08.09)
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2010
elga50, moderator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 04:20, 28 Noiembrie 2010
Functioneaza in toate sectoarele in Bucuresti si restul oraselor?
Pe incercate!
Atentie! Trebuie sa fiti client Enel
La sectorul 1 Bucuresti,pentru moment nu functioneaza facilitatea
Si nici in Constanta
Ultima modificare: Joi, 25 Noiembrie 2010
ynocentta, utilizator
E o problema cu link-ul acestei pagini. L-am modificat un pic. Mai incercati!
[ link extern ] /

Ultima modificare: Joi, 25 Noiembrie 2010
elga50, moderator
Aceleasi relatii exista si cu GDF SUEZ si APA NOVA

Alte discuții în legătură

Apartament nelocuit, cum fac cu energia electrica? mir2006 mir2006 Buna ziua, va rog sa ma sprijiniti in urmatoarea problema: voi locui in strainatate pt cativa ani si nu doresc sa inchiriez apart. In acest caz, cum sa ... (vezi toată discuția)
Repartizare factura electrica pe minus locatarx locatarx [b]Daca am primit o factura pe minus la electrica nu trebuie sa aparem pe lista de plata la intretinere cu minus pe coloana electrica????[/b] S-a platit o ... (vezi toată discuția)
Factura de regularizare gaz de la eon adunata la o factura anterioara de estimare raresrezzy raresrezzy Buna ziua, In data de 18.02.2016, reprezentantii companiei de gaz sus mentionate, au schimbat contorul de gaz, fara sa fim acasa sau sa fim anuntati in ... (vezi toată discuția)