avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartizare factura electrica pe minus
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartizare factura electrica pe minus

Daca am primit o factura pe minus la electrica nu trebuie sa aparem pe lista de plata la intretinere cu minus pe coloana electrica????

S-a platit o suma mai mare intr-o luna cand electrica a avut eroare si nu a tinut cont de telecitire.Acum in lunile urmatoare facturile or sa vina pe minus.
Nu ar trebui sa apara si la noi acolo cu minus..

Fotomodela noastra presedinta, ne-a trecut cu 0 pe toti in coloana electrica, la scara unde, acum o luna nu s-a putut da indexul prin telecitire.
Ultima modificare: Joi, 26 Mai 2011
locatarx, utilizator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:05, 9 Noiembrie 2011
Si noi procedam la fel, adica mergem pe 0 (zero). Ce este incasat in plus se regleaza automat printr-o perioada mai mare de neplata a energiei electrice - in acest caz.
@Locatarx
Pai altfel in afara de faptul ca a trecut 0 cum putea face?
Ia lamuriti-ne dv. poate ne mai desteptam si noi!!
Ultima modificare: Vineri, 27 Mai 2011
unlocatar, utilizator
@unlocatar.

Exact cum a procedat si furnizorul de electricitate. Impartiti valoarea negativa la locatari.
Cum ati pus-o in plus, acum o scadeti!

Interventie moderator
Aviz amatorilor! Crearea ID-urilor clone este nedorita pe acest forum, asa incat cei care si le-au facut sa renunte la ele, altfel le voi raporta adminilor si voi cere banarea!
Mie mi se pare corect cu zero , cand pui cu minus ii dai inapoi , dar Electrica nu ti-a dat nimic . Si daca la electrica nu platesti nimic , nici pe lista nu pui nimic .
Cred ca ambele forme ar fi OK si cu 0 si cu minus.

Daca suma nu e foarte mare, poate fi 0 una sau mai multe luni pana la reglare.

Daca suma e mare ar fi corect sa se repartizeze cu minus, ajutand la scaderea cotelor de intretinere, si corect fata de proprietari care au facut efortul considerabil la factura gresita de a o achita.
In cazul asta daca cotele ajung pe minus nu cred ca se pot da inapoi banii ca nu ai de unde pentru ca ai platit curent si nu ai primit inapoi la randul tau.
Ultima modificare: Vineri, 27 Mai 2011
arockz, utilizator

Alte discuții în legătură

Factura enel platita in avans de asociatia de proprietari cibo0505 cibo0505 Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie in calitate de cenzor la o asoc de prop: exista o factura platita in avans cu multe luni in urma, la care ... (vezi toată discuția)
Apartament nelocuit, cum fac cu energia electrica? mir2006 mir2006 Buna ziua, va rog sa ma sprijiniti in urmatoarea problema: voi locui in strainatate pt cativa ani si nu doresc sa inchiriez apart. In acest caz, cum sa ... (vezi toată discuția)
O relatie facila si eleganta cu furnizorul de energie electrica - serviciul myenel elga50 elga50 [i]In aceasta sectiune ne putem ocupa si pentru a furniza utilizatorilor forumului care ne viziteaza sectiunea informatii privind serviciile pe care diferite ... (vezi toată discuția)