avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... lege examen brokeri de asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

lege examen brokeri de asigurari

este adevarat ca incepand din anul 2011 se va implementa o lege prin care statutul de broker de asigurari va fi castigat doar in urma unui curs ce va ajunge sa coste pana la 2500 ron, urmat de un examen?

Alte discuții în legătură

Cursuri broker valentin_matei2003 valentin_matei2003 Buna seara ,de ce anume cursuri de broker ar trebui sa fac sa pot fi broker de asigurari si daca ma puteti ajuta sa mi spuneti pe ce site sa intru pentru a ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza contributia unui pfa la pensie? martin0501 martin0501 Salutare, am un pfa care a avut incasari pe anul 2011 de aprox. 47000 lei (ron), iar profitul este de aprox. 2500 lei. La casa de pensii mi s-a spus ca mi se ... (vezi toată discuția)
Decontarea din bugetul asigurarilor pentru somaj a cheltuielilor pregatire, formare si orientare profesionala a persoanelor cu handicap Mihai Cochior Mihai Cochior Bună ziua! Am următoarea situație: Un angajat, persoană cu handicap, s-a înscris la un curs de formare profesională care costă în jur de 8500 RON, ... (vezi toată discuția)