avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cursuri broker
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cursuri broker

Buna seara ,de ce anume cursuri de broker ar trebui sa fac sa pot fi broker de asigurari si daca ma puteti ajuta sa mi spuneti pe ce site sa intru pentru a urma cursurile si cat mar costa asta .va multumesc .
Cel mai recent răspuns: valentin_matei2003 , utilizator 08:59, 28 Martie 2013
Pentru cursurile profesionale, CSA are autorizati furnizori, pe care ii puteti gasi in lista de aici:
[ link extern ] /
Luati legatura directa pentru a primi acceptul de a urma un curs specific obligatoriu cerut de CSA pentru intermediari, confirmat prin examenul final, pentru care veti plati taxele aferente.
Cursurile se fac online intrand pe platformele societatilor agreeate in acest sens si va trebui sa parcurgeti acestcurs in aproximativ 13 ore de studiu individual. In final, va trebui sa absolviti examenul cu minim 19 raspunsuri corecte din 25 intrebari.Pretul estimativ al acestui curs este de aprox.500 lei.
Va multumesc domnilor consultanti pentru raspunsurile date .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificare csa si pt activitate temporara (ex, incheiere asigurari sanatate /2012)? dona77 dona77 Legat de subiectul asigurarilor de sanatate mult dezbatut, as mai avea de clarificat problema principala semnalata de CSA (Comisia de Supraveghere a ... (vezi toată discuția)
Reclamatie csa irina_trusca irina_trusca Buna ziua, Puteti sa-mi spuneti in cat timp ar trebui sa primesc un raspuns de la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor referitor la o reclamatie? Aveti ... (vezi toată discuția)
Intermediere in asigurari katrin katrin O persoana juridica care desfasoara si alte activitati poate desfasura in vreo forma activitatea de intermediere in asigurari? Stiu sigur ca broker de ... (vezi toată discuția)