avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casa marcat arenda
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casa marcat arenda

O societate comerciala detine in patrimoniu terenuri agricole pe care le da in arenda unor persoane fizice terte in baza unui contract de arenda contra unei sume de bani.
Pentru sumele incasate de societate de la aceste persoane fizice se taie chitanta si factura.
Este necesara utilizarea casei de marcat?
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 17:56, 25 Noiembrie 2010
Nu este necesara. Obligativitatea folosirii caselor de marcat revine societatilor comerciale care vand cu amanuntul catre populatie.
Este drept ca GF cam forteaza nota, dar atunci ar trebui sa ceara si primariilor sa cumpere case de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate bon fiscal LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA O societate comerciala, cu obiect de activitate constructii, vinde un autoturism catre o persoana fizica, pentru care emite factura si chitanta. Administratia ... (vezi toată discuția)
Caen 4791 vivek vivek Buna ziua, Mi-am infiintat de 2 luni o firma care are domeniul principal de activitate caen 4791: Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau ... (vezi toată discuția)
Chitanta catre persoane fizice timea83 timea83 Am un Birou Individual de Arhitectura si as vrea sa intreb daca pot taia chitanta catre persoane fizice, fara a avea casa de marcat. (vezi toată discuția)