avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... coplata se cere si acum
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

coplata se cere si acum

Lunea trecuta am vrut sa merg la pediatra cu copilul meu de 1 an si 8 luni, fara programare, dupa ce cu 2 zile inainte am fost cu el la urgenta (era sambata). voiam sa imi dea medicamentele recomandate de la urgenta, compensate. Insa mi-a spus ca daca nu-mi fac programare (adica sa merg peste inca o saptamana) trebuie sa platesc o taxa de 40 ron (pentru ca nu e urgenta si pt ca nu e programare).
De ce trebuie sa platesc acesti bani? ce rezolv daca dau acesti bani, tocmai ca voiam sa scutesc niste bani pt medicamente, si sa le iau compensat.
E legala aceasta cerinta a medicului?

Alte discuții în legătură

Reteta urgenta ionelazibi_94 ionelazibi_94 buna tuturor.am fost nevoit sa ajung cu copilul la urgenta pediatrie pentru ca medicul de familie in ziua respectiva a avut program dimineata iar copilul nu se ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare, acord conditionat al salariatului de a efectua ore suplimentare Mihaibc Mihaibc Conform legii pentru efectuarea de ore suplimentare salariatul trebuie sa-si dea acordul. Poate un salariat sa-si dea acordul de a efectua ore suplimentare si ... (vezi toată discuția)
Plata preavizului si a salariului compensator mozagabriele mozagabriele Buna ziua! Am si eu o problema de natura financiara cu fostul angajator. Pina la data de 21.04.2009, am fost in concediu de ingrijirea copilului.Cu o ... (vezi toată discuția)