avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... alocatie de stat copil, schimbare cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

alocatie de stat copil, schimbare cont

Buna ziua,

Cum pot si unde trebuie sa ma adresez pentru o cerere de schimbare a contului si bancii in care se vireaza alocatia copilului?

Momentan banii sunt virati intr-un cont bancar care a pus poprire inclusiv pe acest cont curent in care intra doar acesti bani. As dori sa solicit ca a cesti bani sa fie virati in alt cont, la alta banca.

Cum trebuie procedat?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: yamada , utilizator 18:00, 26 Noiembrie 2010
Nu sunt sigur, dar cred ca trebuie sa va adresati primariei sau Agentiei Judetene de Prestatii Sociale de care apartineti. Daca aveti credite nerambursate si ati fost executata silit, atunci trebuie sa va adresati executorului pentru deblocarea contului in care primiti indemnizatia de cresterea copilului. Aceste venituri nu pot fi executate silit.
Prin urmare, riscati sa va schimbati contul, dar si acela sa va fie blocat de catre executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita campion campion Buna ziua! Am urmatoarea situatie. Am contactat un credit in timpul casatoriei pentru afacerea sotuui. Ulterior am divortat, iar acesta nu a mai platit rata, ... (vezi toată discuția)
Proprire salar danuta2002 danuta2002 Buna ziua.Un executor a infiintat o proprire pe salariul meu in cuantun de 1/3 din salariu. Totodata a trimis o adresa de blocare a contului bancar in care mi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am o poprire executorie pe cont și astăzi îmi întra ... Ciornea Ciornea Bună ziua am o poprire executorie pe cont și astăzi îmi întra alocația copiilor o poate bloca șialocatia (vezi toată discuția)