avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate CODUL MUNCII, CODUL CIVIL SI CODUL PENAL
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

CODUL MUNCII, CODUL CIVIL SI CODUL PENAL

#-o:strong: de cand intra mai exact in vigoare noile coduri?....si cam ce-ar presupune schimbarea atat de trambitata...de codul muncii am nevoie la servici si la facultate,...de celelalte 2 doar in sesiune momentan.....dar vreau sa stiu si eu din ce sa invat ca s-apropie.......#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters179139 , utilizator 18:35, 29 Noiembrie 2010
Codul muncii urmeaza a fi modificat, e doar la stadiul de discutii momentan, deci deocamdata ramane neschimbat.

Codul civil va intra in vigoare in toamna anului viitor, octombrie daca nu ma insel, iar codul penal tot toamna viitoare.
Multumesc pt informatii....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere inm Voiajorul Voiajorul oare acesta ar fi ultimul an in care admiterea nu va avea ca obiect noile coduri? stiu ca de la anul vor intra in vigoare alte coduri.Ar fi posibil ca si la ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)