avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ccmun
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ccmun

ce stiti de contractul colectiv de munca 2010-2014 la nivel national, a fost sau va fi negociat , ori exista posibilitatea sa ramana in vigoare 2007-2010?:D
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:54, 27 Noiembrie 2010
Potrivit art.4 alin.2 din CCMN, daca nici una dintre parti nu denunta contractul cu 30 de zile inainte de expirarea perioadei pentru care a fost incheiat, valabilitatea acestuia se prelungeste pana la incheierea unui nou contract, dar nu mai mult de 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai este in vigoare? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 va rog sa-mi spuneti daca pentru anul 2009 mai este in vigoare contractul colectiv de munca la nivelul ramurii comert pe anii 2007-2008 nr,589 ... (vezi toată discuția)
Ccm ramura comert Muresan Felicia Muresan Felicia Rugamintea mea este daca puteti sa-mi spuneti daca CCM ramura comert nr.589/19.11.2007 pe anii 2oo7-2oo8 a fost prelungit si pentru 2009,eventual cu ce art.de ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv national 2011 anca55 anca55 Stie cineva ce contract colectiv de munca la nivel national este valabil in 2011? Ma intereseaza norma si continutul... Multumesc (vezi toată discuția)