avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... culpa medicala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

culpa medicala

Adresez rugamintea utilizatorilor si consultantilor din forum sa imi indice pagini sau link-uri catre spete privitoare la culpa medicala.
Clienta mea a suferit o interventie laparoscopica in urma careia medicul i-a perforat colonul si i-a distrus sanatatea, la a doua operatie fiindu-i taiat 10 cm de tesut putrezit din colon. Acum deschidem proces pe temeiul art 998-999 Cod civil.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 19:46, 28 Noiembrie 2010

Alte discuții în legătură

Victima unei culpe medicale vali_ned vali_ned Buna seara Va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi juridice. In anul 2008 am fost victima unui doctor care din culpa medicala mi-a distrus sanatatea. Mai exact ... (vezi toată discuția)
Victima unei culpe medicale - rog ajutor vali_ned vali_ned Buna seara dl avocat. Ma numesc Apreutesei Mariana, din loc. Gelu, jud Timis. Va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi juridice. In anul 2008 am fost victima ... (vezi toată discuția)
Daune pentru o operatie gresita corinana corinana Buna ziua. In urma cu un an am fost la o clinica medicala privata pentru o operatie estetica. In timpul respectivei operatii, am suferit din vina exclusiva a ... (vezi toată discuția)