avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxele juridice
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxele juridice

Pot plati la banca, direct, cash, taxe de timbru, in contul primariilor, ca apoi cu chitanta ce eventual o va emite banca, atasata la cerere, sa cer...de exemplu investirea cu formula executorie? Asta implica faptul ca nu avem cont la banca, suntem un punct de lucru si nu ni se permite sa deschidem cont. Ca sa evitam multiple deplasari la primariile din tara, am pus intrebarea de mai sus.
Va rog sa imi spuneti ce solutii vedeti...in afara de acelea cum ca : societatea mama sa plateasca prin OP. Asta stim...

Multumiri!
Cel mai recent răspuns: dorinv , utilizator 15:05, 29 Iunie 2009
Nu, nu puteti daca nu aveti cont deschis la banca. Taxele de timbru se pot plati doar prin unitatile CEC cu care exista contracte cu trezoreriile diferitelor municipii, comune, etc., sau direct la directiile de impozite si taxe.

Mult succes
Da, se poate plati cu OP. Eu le trimit si prin posta cand e suma prea mica si nu are sens sa ma deplasez.;)
Alexandru Radu Popescu a scris:

Nu, nu puteti daca nu aveti cont deschis la banca. Taxele de timbru se pot plati doar prin unitatile CEC cu care exista contracte cu trezoreriile diferitelor municipii, comune, etc., sau direct la directiile de impozite si taxe.
Numai in Bucuresti se plateste la CEC dar si acolo se poate trimite OP. O spun din proprie experienta.

Mult succes
Sigura modalitate prin care eu platesc taxe de timbru in contul primariilor din provincie este prin mandat postal direct in contul de trezorerie. Se mentioneaza pe spatele mandatului postal mentiunea Taxa de Timbru, faceti o copie dupa mandat la posta si atasati-o cererii. COnturile de trezorerie ale diferitelor primarii le puteti accesa pe internet sau chiar la oficiul postal.
Cum adica platiti prin posta? Imi detaliati putin? Se poate plati prin posta in contul acestor primarii?

Am vazut raspunsul. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2008
dorinv, utilizator

Alte discuții în legătură

Tribunalul bucuresti/ unde taxa de timbru ? calin_andrei calin_andrei Salut, Dosarul este la Tribunalul Bucuresti, reclamanta are sediul in alt oras; unde pot sa platesc taxa de timbru in Bucuresti? La ceva taxe locale? Si ... (vezi toată discuția)
Unde se platesc taxele de timbru judiciar? cosmincebuc cosmincebuc Buna ziua, va rog sa imi spuneti unde se platesc taxele de timbru judiciar in situatia urmatoare: (avand in vedere ca nu se mai platesc pentru toate sectoarele ... (vezi toată discuția)
Nevirare salarii de catre banca din cauza unei popriri pe contul primariei tipadana tipadana Buna ziua, Eu si mai multi colegi care lucram intr-o institutie de stat (primarie) avem o problema, in sensul ca avem cont la aceeasi banca, primaria a trimis ... (vezi toată discuția)